Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Atv'nin Dizisi

Başlatan ihvan, 24 Ekim 2008, 15:42:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

ATV'NİN SKANDAL DİZİSİNE TEPKİ YAĞIYOR!

''Dini değerlere saygı yayın anlayışımızdır'' diyen bir patronun sahibi olduğu Atv kanalında dini değerlerimiz ile bağdaşmayan, şirk ile dolu bir dizi yayınlanıyor.

Dizinin adı 'Selena' ve dizinin konusu şöyle anlatılıyor: Kötülerin temsilcisi Hades ve köpeği Belarus dünyada kötülüklerin artması için çaba harcarken, iyilerin dostu ve yardımcısı Selena çaresizdir. Çünkü el ele vererek kendilerini dünyaya insan kılığında davet edecek üç masum kızı bulamamıştır. El ele verecek ve Selena'yı çağıracak bu üç küçük kız Selin, Leyla ve Nazlı'dan başkası değildir. Selena'nın onlara ihtiyacı var? Dünyadaki iyi insanların da Selena'ya.

Dizi burada anlatıldığı kadar masum değil.Aksine tam bir skandallar yumağı.Şimdi bu skandallardan bazılarını zikredelim:

1) İyiliği temsil eden Selena ve kötülüğü temsil eden İblis karakterleri 'yüce Onos' dedikleri (haşa) ilah yerine koyulan bir varlığa hesap veriyorlar.
Dizide ki 'Onos' adındaki varlık her istediğini yapma yetkisine sahip.İstediğine sihir gücü veriyor, istediğinden tekrar alıyor.İyilik yapana mükafat, kötülük yapan iblise de ceza veriyor.Yani anlayacağınız ilah yerine koyuluyor.

2) İyiliği temsil eden yarı çıplak 'Selana' adındaki karakter melek yerine koyuluyor.İnsanların arasına girmek için insan kılığına bürünüyor (muş!!!) , göğe çıkıyor, gökten iniyor.... (Meleklerin çıplak ve dişi olduğunu bilinçaltına sokmaya çalışıyorlar)

3) İyilik yapacak olan yarı çıplak 'Selena' yukarıda isimleri zikredilen yaş ortalaması 10-17 olan üç kızla beraber partilere katılıyor, içkiler içiliyor.Bu dizi ile çocuklar ahlaksızlığa ve haramlara meylettiriliyor.

4) İlim ve bilimin ismi olmayan dizide küçük çocuklar cinsellik üzerine yoğunlaştırılıyor.Yaşları çok küçük olmalarına rağmen erkek arkadaş, sevgili derdine düşüyor, süslenmekten, makyaj yapmaktan geri kalmıyorlar.

5) Dizide öne çıkan bir hususta 'yoktan var etmek!' Selena, iblis ve Onos karakterleri istediklerini istedikleri anda meydana getiriyorlar.Öyleki zamanı geri getirip değişiklik bile yapıyorlar.

6) Senaryo gereği İblis denilen hades karakteri cehennemden suçluları çıkarıyor, dünyaya geri salıyor.

Dizinin sadece bir kısmından aldığımız bu ayrıntılar tehlikenin ne kadar büyük olduğunu göstermeye yeter ve artar bile.
Bir taraftan çocuklarımıza cinsel hassasiyet aşılanırken diğer taraftanda maneviyatları hedef alınıyor.
Dini inançları zedelenirken, beyinleri ve bilinçaltları batıl düşünce ve hevesler ile doldurulmaya çalışılıyor.

Bu ahlaksız dizi yetmiyormuş gibi şimdi de 'KAYIP PRENSES' adında aynı versiyonda yeni bi dizi daha gösterime giriyor.
Atv yöneticilerinden bu dizilere son vermesini ve yayından kaldırmasını rica ediyoruz.

Bu diziler çocuklarımızın ve yetişmekte olan gençlerimizin dini inanç ve ahlakında çok büyük ve kötü tahribatlar yapmaktadır.Dolayısı ile biz müslümanlara vazife düşmektedir.

Eğer ben daha hassasım diyorsanız Atv'nin sitesine girerek üst köşede bulunan iszleyici temsilcisi seçeneğinden tepkinizi ortaya koyunuz.

Bunları yaptıktan sonra, 'ben dahada hassasım ve ben bütün seçenekleri değerlendireceğim' diyorsanız Rtük her türlü şikayeti kabul ediyor ve önemle dikkate alıyor.
Rtük Tel: 444 11 78
Atv Tel: (0212) 354 30 00
Atv Faks: (0212) 354 39 11

Tepkimizi koyalım.İnşAllah bir hayra vesile olalım... 

TeFeKKüR

Uyarınız için teşekkür ederim.

sonsuz nur

duyarlılığınızı tebrik ederim
bu tür programlar çoğalmaya başladı belli ki kasıtlı yapılan çalışmalar.izleyici kitlesi çocuklar,yani geleceğin büyükleri,bu tür saçmalıklarla büyüyor.elimizden geldiğince bu tür dizileri izletmemeli..
dua ile..

ihvan

bu tv el değişince ümitlenmiştim...huysuz virjin denen sapık proğramı  görünce hemen yayından sildim...ÇALIK gurubu muhafazakar bilinen bir gurup,(memleketinde)..bunlara nasıl müsade edilir..?

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Fatihan

Alıntı yapılan: ihvan - 27 Ekim 2008, 15:38:25
bu tv el değişince ümitlenmiştim...huysuz virjin denen sapık proğramı  görünce hemen yayından sildim...ÇALIK gurubu muhafazakar bilinen bir gurup,(memleketinde)..bunlara nasıl müsade edilir..?

Çalık Grubu'nun muhafazakarlığı sınırlı bir muhafazakarlık malum...Çıkar ilişkileri dah ön planda.

lalezar

bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten buradaki yazılan yazıları okuyunca anladım gerçektende yazılan yazılar tamamiyle doğru bu konuda bizi uyardığınız için teşekkür ederiz 

ENE 67

Evet uyariniz icin tesekkürler.Bircok insanimiz bu dizilerin dine aykiri oldugunun farkinda degil a25)).Keske herkese duyurabilsekde bu tür diziler cogalmasa.
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

hediye

ben bu dizilerin türk kültürünü ve inancını tahrib etmek için yapılan bi oyun olarak görüyorum,bilinçli,planlı ve emin adımlarla gidilen bir yolun sadece bir parçası bu,bize düşen dikkat.Masum bir çocuk oyunu gibi görünüyor değil mi?

ihvan

bende duyarlı arkadaşlarıma,kardeşlerime teşekkür ederim..........

Günbatımı

Birçok insana basit, eğlence gibi gelen bu konular, çocuklarımızın bilinç altına işleniyor. Değindiğiniz gibi melekleri, şeytanı, öbür dünyayı gözlerinde dizideki gibi canlandırıyorlar ya da istemeden ileride canlandıracaklar.

Hassasiyetiniz için teşekkürler ihvan...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

ihvan

bende teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık.