Şaban-ı Şerif'in 27. Gecesi Kılınacak Namaz

Başlatan Mahi, 28 Ağustos 2008, 00:02:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mahi

Şabanın 27. gecesi, akşam il eyatsı arasında iki rekat  teşekkür namazı kılınıcak. Zammı süre olarakta ne istenirse o okunur.
Namaza şöyle niyet edilir.
Ya rabbi beni Resulu Zişan Efendimizin ayının sonuna yaklaştırdın. Resulullah efendimizi ve mübarek ayını bana hem şefi' hem de şahid eyle, Allahu Ekber

Namazdan sonra: 70 İstiğfar
Estağfirullahe'l-azıym ve etübü ileyk.

100 defa şu salavatı şerife okunacak.
Allahümme salli ala rûhi Muhammedin fil-ervâh ve salli ala cesedi Muhammedin fil-ecsad ve salli ala kabri Muhammedin fil-kubur.

Namazdan sonra " Ya Rabbi senin huzurı sırrı ehadiyyetine iltica ediyorum" denilir.

Dua ve İbadetler Fazilet Neşriyat.

dört mevsim

Bugün hep bu bilgileri aktarmak istemiştim, kısmet olmadı.
Özellikle salavat hakkındaki faziletinden yazmak istemiştim
size kısmetmiş Allah razı olsun.Cenab-ı Hakk hakkıyla ibadet etmeyi nasip etsin.

Nakkaı

Amin, hatırlattığınız için teşekkür ederiz Mahi.

ihvan

teşekkürler hatırlatmalar için...

Mahi

Alıntı yapılan: Mahi - 28 Ağustos 2008, 00:02:48
Şabanın 27. gecesi, akşam ile yatsı arasında iki rekat  teşekkür namazı kılınıcak. Zammı süre olarakta ne istenirse o okunur.

Ya rabbi beni Resulu Zişan Efendimizin ayının sonuna yaklaştırdın. Resulullah efendimizi ve mübarek ayını bana hem şefi' hem de şahid eyle, Allahu Ekber

Allahümme salli ala rûhi Muhammedin fil-ervâh ve salli ala cesedi Muhammedin fil-ecsad ve salli ala kabri Muhammedin fil-kubur.

Namazdan sonra " Ya Rabbi senin huzurı sırrı ehadiyyetine iltica ediyorum" denilir.

Bu akşam kılınıyor bilginize...

Mücteba

Alıntı yapılan: Mahi - 17 Ağustos 2009, 21:03:30
Alıntı yapılan: Mahi - 28 Ağustos 2008, 00:02:48
Şabanın 27. gecesi, akşam ile yatsı arasında iki rekat  teşekkür namazı kılınıcak. Zammı süre olarakta ne istenirse o okunur.

Bu akşam kılınıyor bilginize...