isteyenin bir yüzü AK.dua edenin İKİ yüzü AK olsun

Başlatan ihvan, 01 Aralık 2008, 16:15:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

Acizane bir kardeşiniz olarak
Kardeşlerimden bu aydaki feyiz bereket ve hikmetler hürmetine HİDAYET duası istiyorum.
Yaz, İstambul ziyaretimde.KaracaAhmed,hz Yuşa,ve bazı ziyaretlere beraber gittiğimiz.
GAYRİ MÜSLİM GELİNİMİZ (Yeğenimin hanımı) için HİDAYETE ermesi

İSLAM  ŞEREFİ ile şereflenmesiNİ  VE  Bu mübarek aylar hürmetine HİDAYETİNİ diliyorum.

Kardeşlerimizin Amin lerini  ve DUA larını istirham ediyorum

osmanli

ınsaAllah kardeşim suan bizde vatan ıstanbul topraklarındayız insaAllah dua ederiz

lale

HZ.Allah iman şerbetini ona tatırsın,Bizleride son nefes dahilinde imanda ayırmasın.

ihvan

dua larınıza amin diyorum..gelinimizde istambulda yaşıyor.islam güzelliklerini görüyor ve seviyor......hidayetini bekliyoruz.

bin_sultan

Allah CC, İhtida nasibeder inşaAllah
NANIYORSANIZ EN ÜSTÜN SİZSİNİZDİR

İsra

Alıntı yapılan: lale - 01 Aralık 2008, 17:02:16
HZ.Allah iman şerbetini ona tatırsın,Bizleride son nefes dahilinde imanda ayırmasın.

Alıntı yapılan: bin_sultan - 01 Aralık 2008, 18:34:06
Allah CC, İhtida nasibeder inşaAllah

Amin..

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Günbatımı

Allah'ü Teala cümlemize hidayet nasib etsin. Daima imanımızı korumamızı ve son nefesimizi de imanlı olarak vermemizi nasib etsin inşaAllah...
Gelininizi de İslam'la şereflendirsin Rabbim! AMİN...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

ihvan

bin-sultan,isra,lika,günbatımı kardeşlerim.dua larınıza amin diyorum teşekkür ediyorum .indi ilahide inşaAllah bu dua lar kabul OLUR.

armonya

Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

nirvana

Allah herkese hidayet i nasip etsin inşAllah
dualarımız hep müminler için rabbimkabul etsin
doğru yoldan ayırmasın
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

ENE 67

Hz.Allah en kisa zamanda hidayet nasip etsin.Bizide bu yolda daim kilsin.
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana