Ramazan Bayramı Tebriği

Başlatan antepli, 29 Eylül 2008, 10:26:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ynst

Mübarek Ramazan Bayramı tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun
Mühim meseler erkenden bildirilir  s4))
Gözler yaşarmadıkça, gönülde gökkuşağı olmaz.

-İmamı Gazali-

wxwx1905

ramazan bayramının tüm islam alemine hayrılar getirmesi dileğimle
bayramınız kutlu olsun
Dün Dünde Kaldı Cancağızım, Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım ...

resr

Arefe Gününüz Mübarek Olsun((sdakat ailesi))...

İsra

Lika

عيدكم مبارك

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

duha

كــل عــام وانـــتــم بــخـــيـــر عـــيــد ســعــيــد

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

mikrosoft

ramazan bayramınız mubarek olsun din kardeşlerim...
coşkun su gibi akarken,
neler yitirdik bakarken,
eller duaya kalkarken,
dudaklar yalan söylüyor ...

yaser

Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. Dua ile...

aKis

izmirliii

İnanan ve ramazan ı şerif i oruçla bütünleştiren ümmeti Muhammedin RAMAZAN BAYRAM ını tebrik eder Allah cc den hayırlara vesile olmasını niyaz ederim...Herkesinde şeker bayramı kutlu olsun !!!

yaser

Herkesinde şeker bayramı kutlu olsun                   izmirliii kardeşim tebriginizden dolayı teşekkür ederiz ama bayram ramazan bayramı şeker bayramı degil lütfen bunu ayırdedelim. tekrar hayırlı bayramlar

izmirliii

Alıntı yapılan: yaser - 20 Eylül 2009, 13:53:30
Herkesinde şeker bayramı kutlu olsun                   izmirliii kardeşim tebriginizden dolayı teşekkür ederiz ama bayram ramazan bayramı şeker bayramı degil lütfen bunu ayırdedelim. tekrar hayırlı bayramlar

aslında yanlış anşalılmış mesajımın başında zaten bu bayramın ramazan bayramı olduğunu anladığımı belirten tebirği yapmıştım şeker bayramı olayı tamamen bi dokundurma idi :)

mümine

bayramımız bayram olsun inşAllah

yaser

afedersin izmirli kardeş bazı afişlerde şeker bayramınız kutlu olsun yazılarını gördüm buradada yazılınca uyarayım dedim ama yanlış bir uyarı oldu kusura bakmayın

Budak

Tüm islam aleminin  Ramazan bayramı mübarek olsun.