Ramazan Bayramı Tebriği

Başlatan antepli, 29 Eylül 2008, 10:26:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eginli

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

telecafe

Bu bayramlar büyük bayrama olsun vesile,
Daima ümidvar olalim. Dolmiyalim ye's ile.

Hanemize,gönlümüze dolsun Bayramin nesesi,
Ma'für diye kazinsin.Kulluk mührümüzün kasesi.

Bütün sadakat ailesinin ve alem-i islamin mübarek
Ramazan-i serif bayramini halisane hislerimle tebrik
eder insani ve islami hizmetlerimizin inkisafina vesile
olmasini Rabbimden niyaz ederim.

tuana 18

:dost Bu sitede calısan ve üye olan kardeslerimin bayramlarını tebrik ediyorum RABBİM seneyede hayırlısı ile nasip eyler insAllah!....

Aslıhal

Alıntı yapılan: tuana 18 - 30 Eylül 2008, 17:31:42
:dost Bu sitede calısan ve üye olan kardeslerimin bayramlarını tebrik ediyorum RABBİM seneyede hayırlısı ile nasip eyler insAllah!....

Bârını gerden-i ahbâba edenler tahmîl
Ne kadar olsa sebük-ruh olur elbette sakîl

Deryadeniz

Ey bizi yoktan var eden her şeyi emrimize yareden yüce Allahım zatı uluhiyetine hamdu senalar ediyor,habibi edibine salatu selamlar gönderiyoruz kabul eyle yarabbi. Senin ilahiyene uyduk senin rızan için oruç tuttuk,makbul eyle yarabbi
ramazanda açlık ve susuzlukla yandık gözümüzü gönlümüzü kötülüklere
kapadık affını umarak elimizi dergahına açtık bizi boş çevirme Allahım
ramazan boyunca yaptığımız ibadetleri verdiğimiz zekat ve sadakaları rızanı kazanmak için tuttuğumuz oruçları kabul eyle yarabbi
şu mubarek günde bizi hayra insanlık alemini sulhu sükuna kavuştur yarabbi
evveli rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş günü şeklinde tarif olunan mubarek ramazanın sonuna geldik sevinç ve sürur günü olan bayrama erdik rahmetini bekliyor inayetini istiyoruz ihsan eyle ya rabbi
biz emirlerini yerine getirdik affını istemek için divanına geldik mahrum gönderme yarabbi
islam ve iman düşmanlarına dinimize imanımıza saldıranlara fırsat verme Allahım bizi iman ile öldür islam ikle güldür gelecek bayrama erişmek sana güzel güzel ibadet etmek fırsatını bizden esirgeme ya rab beşeriyetin hidayet ve selameti bütün müminlerin afvü mağfireti bütün dualarımızın kabul eyle. . Amin. Tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara wesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim
Her müslüman bir kova su dökse, İsraili sel alır.

İsra

Amin

Çikolatalı,çiçekli,baklavalı,bayraklı ve dualı güzel bir bayramlaşma topiği oldu.Ellerinize sağlık :)

Tuğra

Hayırlı Bayramlar Sadakat Ailesi.
〰〰〰〰🐠

aet

herkesin bayramı mübarek olsun

ay-yüzlüm

Alıntı yapılan: Ber-ceste - 01 Ekim 2008, 14:49:38
Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmiş ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişebilmiş olmak duası ile, Hayırlı Bayramlar Sadakat Ailesi.
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

ihvan

ihvanı dinimin MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM.İslam alemine hayırlara vesile olsun inşaAllah.

resr

Tüm İsLaM ALemiNİN RAMAZAN BAYRAMINIZ mÜbArEk OlsUn..... o1)) o1)) o1)) o1)) o1))

osmanli

Alıntı yapılan: ihvan - 18 Eylül 2009, 19:25:46
ihvanı dinimin MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM.İslam alemine hayırlara vesile olsun inşaAllah.

insAllah

fasulye

Mübarek bayramımızı adabı ile geçirmeye itina gösterelim,  tatil olarak algılamayalım.
Bayramımız kutlu olsun.

hizmetci

arkadaslar erkencisiniz bayram daha pazar günü a15))
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.