Ramazan-ı Şerif'iniz Mübarek Olsun

Başlatan Fatihan, 12 Eylül 2007, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evfacan

Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

feyiz

Ramazan-ı Şerif ayımız geldi,hoşgeldi sefalar getirdi...Rabbim cümlemize hakkıyla istifade edebilmeyi nasip eylesin.
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

bircan43

Alıntı yapılan: feyiz - 21 Ağustos 2009, 12:02:57
Ramazan-ı Şerif ayımız geldi,hoşgeldi sefalar getirdi...Rabbim cümlemize hakkıyla istifade edebilmeyi nasip eylesin.

Amin..

Buğulu Ay

ramazan ve cuma ne güzel bir tevafuk ilk gününde hemde ikisi aynı anda. Allah mübarek eylesin bu günlerimizi ve her günümüzü
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

الله هو ا لو لي

Himmet

Hz.Allah bu kıymetli ay'ı hakkı ile ihya edebilmeyi ve bizlerden memnun olduğu halde bitirebilmeyi nasib eylesin.İnşaAllah tekrar ulaşabilmeyi bizlere nasib eylesin.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

huzzam

Ramazan-ı Şerif e  Kavuşturan Rabbime şükürler olsun.bütün ibadetleremizin dualarimizin tevbelerimizin kabul olmasini diliyorum .Cümlemize hayırlara vesile olsun inşAllah.
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir…

nirvana

amin inşAllah kabul olur
Allah ım ramazanı hakkıyla yaşamayı nasip eyle bütün müslüman kardeşlerimize
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Hâsıl-ı Kelam

Bolluk, bereket ve hayırlar getirsin inşeAllah.
Nefsinle değil, kalbinle düşün ve karar ver!

lalegül

Alıntı yapılan: feyiz - 21 Ağustos 2009, 12:02:57
Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)

selcuklu

Ramazani $erifimiz hosgeldi hepimize mubarek olsun

Yesıl Koskum

cumle cemaat kardeslerim ramazani serifiniz mubarek olsun ramazani serifte yaptigimiz hizmetleri hz. Allah kabul etsin!!!

omur

Tek kelime ile muhtesem!  &)
Allah razi olsun.
Ramazani Serifimiz mübarek ve hayirli olsun.

sehle

Hoş GeLdin Yâ Şehri Ramazan

Hadisi şerif:Lâ tegûlû câe ramezânü vezehebe ramezânü ve lâkin gûlû câe şehru ramezânü
feinne ramezâne ismün min esmâillâhi teâlâ(beyhâkî cild4 sahife 201)

manası;siz ramazan geldi ramazan gitti demeyiniz!Lakin şehri ramazan(ramazan-ı şerif)geldi deyiniz...
Muhakkak Ramazan-ı şerif;Allah c.c. isimlerinden bir isimdir.

الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى