Ramazan-ı Şerif'iniz Mübarek Olsun

Başlatan Fatihan, 12 Eylül 2007, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

m.helvacı

Ramazan ı şerifiniz mübarek hizmetleriniz makbul ve devamlı olsun İnşaAllah.

dolunay67

ndeseto

Dini kardeslerim! Ramazan Ayiniz Mubarek Olsun .

ihvan

herkese mübarek olsun,...bol zekat vermeyi dilerim kardeşlerime....

ihvan

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 12 Eylül 2007, 18:18:31
Amin Kardeşim. Sadakat üyelerinin ve Tüm islam Aleminin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. Akan Müslüman kanının son bulması temennilerimle.
........amin

ikra42

Alıntı yapılan: t_evladi - 29 Ağustos 2008, 15:00:01
inşAllah Rabbim bu Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla geçirmeyi, sonunda da günahlarımızdan arınmış bir şekilde çıkmayı nasip eder...
amin inş

hepinizin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar..inş nice ramazanlara ve nice bayramlara kavuşmak hayırlısyla tüm müslüman kardeşlerime nasip olur....

antepli

Ramazan-ı Şerif Ayı'nın Tüm kardeşlerimiz ve Ümmmet-i Muhammed Hakkında hayırlaya vesile olmasını YÜCELER YÜCESİNDEN niyaz ediyorum...Hakkıyla istifade edebilmek ümidi ve düası ile...
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

emi_d

mübarek ramazan-ı Şerif ayı tüm müslüman kardeşlerime hayırlı olsun.Allah rahmetini esirgemesin bizlerden...

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

m.helvacı

ikinci defa giriş yapıyorum hep böyle olcaksa işim zor yaş 77 zoru yenmek içn   dua   ve yardım bekliyorum   BU  güzide topluluğu kaybetmek istemiyorum.

dört mevsim

Alıntı yapılan: m.helvacı - 02 Eylül 2008, 03:05:33
ikinci defa giriş yapıyorum hep böyle olcaksa işim zor yaş 77 zoru yenmek içn   dua   ve yardım bekliyorum   BU  güzide topluluğu kaybetmek istemiyorum.
Asıl biz sizi kaybetmek istemeyiz, özel dualarınızı bekliyoruz, Allah yar ve yardımcımız olsun.

Fatihan

MaşAllah.Ne kadar güzel.

t_evladi

Alıntı yapılan: fatihan - 02 Eylül 2008, 13:26:54

MaşAllah.Ne kadar güzel.
"Ya Rabia: Olur mu bir gönülde iki Leyla?
                 Olur bir gönülde bir Leyla.
                    O da Hazreti Mevla."

Himmet

MaşaAllah, Bilmukabele.. Dualarınızda bizide unutmayın.

Bu vesile ile bizde kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik edelim.Mevlamız hakkı ile tamamlayabilmeyi cümlemize nasib eylesin..
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

İsra

Alıntı yapılan: antepli - 01 Eylül 2008, 12:10:11
Ramazan-ı Şerif Ayı'nın Tüm kardeşlerimiz ve Ümmmet-i Muhammed Hakkında hayırlaya vesile olmasını YÜCELER YÜCESİNDEN niyaz ediyorum...Hakkıyla istifade edebilmek ümidi ve düası ile...