Es-Selamü Aleyküm kardeslerim.

Başlatan uygar, 28 Ağustos 2008, 17:49:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uygar

esselamü aleyküm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum hakkımızda hayırlısı inşAllah       &)

müteallim

Alıntı yapılan: uygar - 28 Ağustos 2008, 17:49:56
esselamü aleyküm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum hakkımızda hayırlısı inşAllah       &)

hos geldiniz sefalar getirdiniz dogru adrestesiniz.burasi ehli sünnet ve cemaat görüsüne sahip olanlarin bulusma noktasi.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Gül_Sultan

Ve aleyküm selam, Üyeliginiz hayırlı ve bereketli olsun Uygar kardeşim.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

ahmtbhyhsyn

esselamun aleyküm
bende yeniyim
hepimizin hakkında hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum...

İsra

ve aleyküm selam

üyeliğiniz hayırlı olsun ahmtbhyhsyn

fasulye

Fatihan

kirlangic

Ne mümkün vasf olunmak ol habibi?
Âna vassâf heman Allah karibi..
Âna bÎhad Salat kim ol Habibî
Bu vuslat derdinin oldu tabibî..

hsgul

esselamü aleyküm kardeşlerim bende sadakat ailesine yeni katıldım hepinizi Allaha emanet ediyorum

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Günbatımı

Ve aleyküm selam ahmtbhyhsyn ve hsgul... Hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz...   :hos:
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

hakikatli

Esselemu-aleykum,benim gibi,yeni gelen arkadaşlar,ve bizden önce gelen (kıdemli) usta arkadaşlar,ve böylesine mükemmel, harika bir siteyi (ilim bahçesi) inşa edenler gurubu arkadaşlarım,hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum... Sitenin sütunu olan sizler,sitenin bahçıvanlığına aday olan ben,ve benim gibi yeni gelen kardeşlerimizin,kusurlarını  hoş görü ile karşılamanızı diler,sitenin,hayırlı olmasını temenni ederim...
Öyle bir devim'ki ben,hakikatte pireyim,bir delik gösterinde utancımdan gireyim...

vuslatım vahdet

aleykumselam kardeşim hoşgeldiniz..