Haberler:


X adresimiz

Ana Menü

[ Haber siteleri ]

Başlatan Miftahulkuluub, 27 Ağustos 2008, 00:01:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Miftahulkuluub

Dünya ve Türkiyedeki gündemi en güzel sunan müsbet haber siteleri..
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam


" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Tesniye

Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

enfa


Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Devri Âlem

اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ

rusya

#5
Nokta kadar MEFAT için virgül kadar eğilmeye değmez.

Fatihan

http://www.egazetehaber.com/

Yeni yayın hayatına girmiş, magazinsiz bir haber sitesi.Tavsiye ederiz.

februli

Ölüm vardır , gafil olma
Sakın meyl etme dünyaya,

februli

Ölüm vardır , gafil olma
Sakın meyl etme dünyaya,

izmirli

Ülkemiz ne yazık ki gündemi bir madde üzerine kilitlmiş durumda. ERGENEKONCULAR-ANTİERGENEKONCULAR olmak üzere ayrıldılar.

Samanyoluhaber.com ve haber7.com haliyle Ergenekon'u destekleyen yani hükümet politikası doğrultusunda yayın yapan bir politikaya sahipler. Haber7.com ise yavaş yavaş magazine girmiş durumda.

Burada takip ettiğim iki siteyi tekrardan tavsiye edebilirim.

1- www.egazetehaber.com

2- www.8sutun.com

bu iki haber sitesinde Ergenekona takılmadan ülke gerçeklerini okumak mümkün.
ALAN konuşup küçültme KENDİNİ

hitabe

             -))?    Allahın c.c. selamı üzerinize olsun.

       t3)) Bende acizane kardeşiniz olarak sizlere bu siteyi tavsiye ediyorum.

            Haberayna.com

   Allaha c.c. emanet olunuz.Vesselaam..

Karesizade

HABER.5.Com. ve bu sitede yazıları çıkan  Mehmet Şevket EYGİ'nin ( Milli Gazetede çıkan)  yazılarını takip ediyorum.

İlginç yazıları oluyor .Meselâ,  l0.05.2010  tarihli  "Polis, Jandarma, Yargı Var Demeyin..." başlıklı yazısı enteresan.Bazen hattini aşan "Zekatın verilecegi yerler" hususunda (Ehl-i Sünnet âlimlerin fetvalarına aykırı) yazıları olsa da,bilgili,kültürlü ( Galatasaray Lisesi ve Siyasal Bilgiler mezunu) yazdıklarından dolayıda çok da çile çekmiş bir muhafazakar yazarımızdır.
" Hoşunuza gitmediği halde hakkınızda hayırlı olan ve sevdiğiniz halde hakkınızda şer olan nice şeyler vardır.Siz bunları bilmezsiniz,Allah bilir." BAKARA.2/216

hakikidost

Arkadaşlarımıza habervaktim.com ve haber7.com sitelerini tavsiye etmiyorum.Bu siteler  hükemete yalakalıkta sınır tanımıyorlar ve hükümetin büyük yanlışlarını sitelerinde haber olarak vermiyorlar.Gerçekleri gizliyorlar.
Örnek vermek gerekirse 12.05.2010 tarihli bir haber "Türkiye 'evet' dedi, OECD İsrail'i üyeliğe kabul etti" bu haber bu iki sitedede yok.Filintine destek haberleri yapan  bu iki site, Filistinin Türkiyeden İsrailin OECD üyeliğini veto etmesini istemesine rağmen Türkiyenin veto etmediğini niye haber yapmıyor.ONE MİNUTE haberini günlerce veren bu siteler Türkiyeninde isteğiyle İsrailin OECD ye kabul edilmesini niye vermiyor.Buna ikiyüzlülük denir Münafıklık denir.
"Biz iyi olursak her şey iyi olur..."
-------------------------------------
"Evlatlarım ! Yusuf (a.s) Züleyha\'nın İstek Ve Arzularını Terk Etti Mısır'a Sultan Oldu.sizde Nefsinizin İstek Ve Arzularını Terk Edin Dünyaya Sultan Olun."

sayecan

#13
Karaman Haber Sitesi

www.gazetekaraman.com

MUSAF1995