Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Terör

Başlatan Devletin Bekasi, 28 Temmuz 2008, 16:34:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Devletin Bekasi

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.

Istedim ki üzüntümüzün büyük oldugu su zamanda, Istiklal Marsimizin ilk iki satirini yazarak, yazima baslamak. Gün gecmiyor ki, genclerimiz kandirilrak kanli eylemlerde bulunsunlar. Hangi dinden irkdan olursa olsun, Insanlari katl etmek ve amacli saldirilar ne Allahhin indinde nede kulun gözünde hos karsilanmamakla birlikte  lanetleniyor. Sadece benim Lanetlemememle degil, Allahhin nice ayetlerini hatirlatarak, hem Müslümanlari ki müslüman olan böyle seyler yapmaz, hemde Insanlari dogru anlayisa ve mantiga davet ediyorum. Insanlar düsünmeli, acaba böyle sey kendi colugumun cocugumun basina gelirse ne ederim diye. Bu yüzden yapanin Allahhüteala tez zamanda cezasini vermesini.......ölenlerin Rabbelalemin taksiratlarinin af etmesin ve geride kalanlara metanet diliyorum....
Umariz güzide Vatanimizda böyle olaylarin tekarrur etmemesini.....
Unutmamak gerek ki, bu Vatana niceleri kast etti. Ancak Istiklal marsimizdan su iki satir Vatanimiza kast edenlererin hepsine ders olmali....
Bu Topraklarda nice evliyalar yatiyor...Bu Topraklarda nice Süheda yatiyor....Bu Topraklarda nice Müslümanlarin akittigi göz yaslari var, bu yüzden sizin bu Topraklara yapabileceginiz hic bir sey yok. Dünya bir araya gelecek, Allah müsade etmediyi takdirde siz hic bir sey yapmassiniz, ancak masum insanlara, coluk cocuga zarar verirsiniz....

Hürmetlerimle 
EDRIK EBEL ABBAS ENNI MUNHASIR
SEYYIDI BELYA BNI MELKANI´L-HIZIR