Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Sen kimsin

Başlatan zaman_1453, 01 Temmuz 2008, 10:42:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaman_1453

SEN KİMSİN

Milletler varlığını devam ettirebilmeleri için aslını esasını ve nereden geldiğini bilmelidir. O halde, sen, Allah-u Azimü’ş-Şan’ın; “Muhakkak biz insanı en güzel şekilde yarattık.” ilahi hitabına mazhar bir kulusun.

Sen “alemlere rahmet olarak gönderilen” o dehşetli mahşer günü herkesin “nefsî nefsî” diye çırpınacağı biri zamanda secdelere kapanıp “ümmetimi isterim yâ rab, ümmetimi bana bağışlamadıkça kalkmam” diye feryat edecek Habib-i Kibriya’nın ümmetisin.

Sen Hz. Resulüllah (SAV)’ın  ashabına “orduya yardım ediniz” dediği zaman bütün servetini alıp getiren ve peygamberin “çoluğuna çocuğuna ne bıraktın?” sorusuna “Allah’ın ve Habibi’nin sevgisini bıraktım ya ResulAllah(SAV)” cevabın veren Hz. Ebûbekir (R.A.)’ın yolundasın.

Sen devlet reisi olduğu halde, içi su dolu bir tulumu sırtına yüklenerek halk içinde dolaşan ve oğlunun “babacığım niçin böyle yapıyorsun?” sorusuna “kendimi biraz beğenir buldum, onu zelil etmek gururumu kırmak istiyorum” diyen Hz. Ömer’in izindesin.

Sen Müslümanların arasında açlığın ve kıtlığın hüküm sürdüğü bir zamanda, Şam’dan kendisine ait üzüm ve buğday yüklü olarak gelen bin deveyi yükleriyle birlikte fakir ve yoksullara dağıtan Hz. Osman’ın yolundasın.

Sen cebinde bulunan aparanını dörtte birini gece, dörtte birini gündüz, dörtte birini gizli, dörtte birini aşikar veren, Resulüllah(SAV)’ın niçin yaptın sualine; “belki Allah bunlardan birini olsun da kabul eder” diyen Hz. Ali (KV).

Sen otuz kırk sene yatsı abdestiyle sabah namazını kılan İmam-ı Azam’ın yolundasın.

Sen Hz. Resulullah(SAV)’in müjdesine mazhar olmuş, İstanbul’u fetheden Fatihlerin torunusun.

Sen Hakk’ın kılıcı Allah’a vurulmuşsun
Sen şehit oğlusun kefensiz doğmuşsun

setre

Hz.Allah kim olduğumuzu unutturmasın.Allah razi olsun.
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

Gül_Sultan

Amin...

Allah(c.c.) razı olsun kardeşim.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.