Rahmet ayı üç aylar hayırlara vesile olsun

Başlatan aık hamalı, 30 Haziran 2008, 15:18:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aık hamalı

tüm islam alemine mübarek olsun bolca ibadet edip layıkıyla geçirebilmek duasıyla...

tunike

öyle itaatkar bir kul ol ki,dışardan görenler deli desinler.çünkü deli olmadan,veli olunmaz!

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

talib 67

Allah razi olsun kardeslerim Ümmeti Muhammedin kandili mubarek olsun hayirlara vesile olsun

gül_mira

ÜÇ aylarımız ve regaip kandilimiz mubarek olsun hakkımızda hayırlara vesile olsun inşAllah..
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa,rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...

turab

Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

demir

Alıntı yapılan: talib 67 - 03 Temmuz 2008, 07:17:02
Allah razi olsun kardeslerim Ümmeti Muhammedin kandili mubarek olsun hayirlara vesile olsun
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....

TimSaL

Alıntı yapılan: gül_mira - 03 Temmuz 2008, 08:45:11
ÜÇ aylarımız ve regaip kandilimiz mubarek olsun hakkımızda hayırlara vesile olsun inşAllah..

Güneşi Bekleyen Islak çamaşırlar gibiyim...Ve Hayat parçalı bulutlu.

ruy-ı zemin

Regaip Kandilimiz ve Receb-i Şerif ayımız cümle Ümmet-i Muhammed'e hayırlara vesile olması dileğiyle bütün sadakat ailesinin kandilini tebrik ederim.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

duha

Alıntı yapılan: ruy-ı zemin - 03 Temmuz 2008, 16:16:21
Regaip Kandilimiz ve Receb-i Şerif ayımız cümle Ümmet-i Muhammed'e hayırlara vesile olması dileğiyle bütün sadakat ailesinin kandilini tebrik ederim.
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Fatihan

Kandilimiz mübarek olsun.

Biribirimize dua edelim inş.

Allah layıkıyla değerlendirebilenlerden eylesin...

maslak

inş bu ayların hikmetine ümmed i muhammed hidayet bulur.

Miftahulkuluub

Kandilinizi tebrik ederiz dualarda buluşmak ümidi ile  : )
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

müteallim

Bütün kardeslerimin kandilini tebrik eder hayirlara vesile olmasini Rabbimdan niyaz ederim.

müteallim.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik