Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kadınları Anlamak...

Başlatan atkneyll, 27 Haziran 2008, 17:43:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atkneyll

Adamin biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına belki cin cıkar deyip ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış.
Adam çok şaşırmış, cin başlamış konuşmaya:
- Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs...
- Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkın var!
Adam oturmuş ve bir süre düşünmüş ve:
- Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim
Cin gülmüş ve:
- Bu imkansiz. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün.
Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda:
- Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...
Cin cevap vermis:
- Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi_!
&)    a15))
Biz büyüdük ve kirlendi dünya..

duha

Doğru her yiğidin harcı değildir bayanları anlamk , buda bir sanattır değilmi  l5))

tşkrler kardeşim : )
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

istikamet þehadet

erkekler nasılki bazen onlrıda anlayamaz bayanlar  yanlışmıyım duha kadınlar hep öyle nezamandan bu yana kadınları anlamak zor acaba? kadınların anlaşılması zor yanının sebebi bence çok kalay göz hep yükseklerde %.90nı aynı korkunç bir sonuç ama grçek :usgunn: :usgunn:

duha

kardeşim herkezin gözlemleri farkılıdır ama lütfen bayanlar için böle konuşmayalım dimi  :) anlamamk işin espiri tarafı tabiki  ;) sonuçta bizim annelermizde bir bayan gözleri yükselte benzetmesi pek hoş kaçmaz ama dimi  l5))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

talib 67

bekarlar okumasinlar evlenmezler :hihi :hihi  &) &) saka bir tarafa erkek haniminin  gözünden anlar .

istikamet þehadet

evet sende haklısın tmm abi :) a34))

demir

Alıntı yapılan: duha - 27 Haziran 2008, 18:23:00
Doğru her yiğidin harcı değildir bayanları anlamk , buda bir sanattır değilmi  l5))

tşkrler kardeşim : )

sana katılıyorum duha bayanlar daha ince düşüncelidir  :vic :vic
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....

Himmet

Alıntı yapılan: talib 67 - 27 Haziran 2008, 20:03:59
bekarlar okumasinlar evlenmezler :hihi :hihi  &) &) saka bir tarafa erkek haniminin  gözünden anlar .
&))
Eşler birbirlerinin hallerini bir bakışta anlarlar.Hanımlar duygusal oldukları için karmaşık görünselerde bir bey mutlaka hanımının her halini anlar.Fıkrada olduğu gibi süfli beyler işlerine öyle geldiği için mazeret olarak kullandıkları bir söz diye düşünüyorum.   e52))
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

demir

Alıntı yapılan: Himmet - 28 Haziran 2008, 15:56:26
Alıntı yapılan: talib 67 - 27 Haziran 2008, 20:03:59
&))
Eşler birbirlerinin hallerini bir bakışta anlarlar.Hanımlar duygusal oldukları için karmaşık görünselerde bir bey mutlaka hanımının her halini anlar.Fıkrada olduğu gibi süfli beyler işlerine öyle geldiği için mazeret olarak kullandıkları bir söz diye düşünüyorum.   e52))
himmet kardeşim bak eşler demişsiniz  :kart  sadece beyler degil yani  s4)):)
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....