Hayırlı cumalar

Başlatan demir, 20 Haziran 2008, 11:50:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huzzam

Cümleten Cuma mız mübarek ,dualarımız kabul olsun inşAllah.Amin
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir…

Mücteba

Alıntı yapılan: Bahreyn - 15 Ekim 2010, 09:23:12
cuma günü 100 salavat getirenin 80 senelik günahı af olunur hayırlı cumalarrrr:)))

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Alıntı yapılan: omur - 08 Ekim 2010, 12:55:08
Alıntı yapılan: Mücteba - 27 Ağustos 2010, 10:30:01
Duâlarımız Kabul, Amellerimiz Makbul, Cuma Bayramımız Mübarek olsun.

es-lem

Rabbimiz!
Dualarımızı kabul buyur..aczimize,zayıflığımıza,düşmüşlüğümüze ve muhtaç oluşumuza merhametinle mukabelede bulun.. aşılmaz gibi görünen zorlukları bizim için kolaylaştır.. gaye-i hayallerimize hakikat urbası giydir.. bizi dünya ve ahirette utanılacak durumlara düşmekten muhafaza eyle!  (Amin)
Dualarda buluşabilmek ümidiyle..hayırlı cumalar
"Düşmanlarım bana ne yapabilir ki?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir.
Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır!"

atar35

Allah hepinizden razı olsun  hepsi çok güzel  ama sevdagülüm kardeşime ayrıca çok teşekkür ederim  tövbe ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. herkese  hayırlı cumalar. karşılıklı dualaşalım  inşAllah

Mücteba

Cuma bayramınız mübarek olsun.

rabbena

Cuma zaten mübarektir, Cuma bizi mübarek kılsın, dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.

es-lem

Cumanız mübarek olsun..
"Düşmanlarım bana ne yapabilir ki?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir.
Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır!"

selcuklu

Alıntı yapılan: rabbena - 22 Ekim 2010, 11:27:23
Cuma zaten mübarektir, Cuma bizi mübarek kılsın, dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.

Mücteba

Duâlarınız Kâbul, Âmelleriniz Mâkbul,  Cuma Bayramınız Hâyırlı, Bereketli ve Güzel olsun.

din kardeıim

hayırlı cumalarınız olsun islam alemine hayırlar getisin..
günlerimizi çalmak istediler beyhude,
sema muştulu günler doğuyor perde perde!
şebnemler laleyle kucaklaşıyor her yerde,
kim bilir daha ne lütuflar var aza ilerde...

cennet_nuru

Alıntı yapılan: Mücteba - 12 Kasım 2010, 16:28:44

Duâlarınız Kâbul, Âmelleriniz Mâkbul,  Cuma Bayramınız Hâyırlı, Bereketli ve Güzel olsun.
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

mazlum

Cumanız mubarek olsun.
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

Fatihan

cennet_nuru

Ey gönlüm !! Sen kalbini ferah tut.Sıkıntı vermese Hz.Yusuf'a vermezdi.Hastalık vermese Hz.Eyüp'e vermezdi.Düşman vermese Habibine vermezdi.Onların yanında SEN nesin ki ?? dua ile vesselam cumanız mübarek olsun...
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!