Hayırlı cumalar

Başlatan demir, 20 Haziran 2008, 11:50:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

Hayırlı cumalar.

Alıntı yapılan: uzgun - 23 Ocak 2009, 12:45:56
hayırlı cumalar kardeşler.arkadaşlar ltfn bana da dua edin, nisanda ümreye gidicektim tur sahibi öldügü için benide yaşım küçük oldugu içn götürmüyorlar dualarınıza muhtacım Allah rızası için bana dua edinde işlerim yoluna girsin. hayırlı cumala alla ya ve yardımcımız olsun dua ile.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin...

Yakamoz_34

Cumamız mübârek olsun.

uzgun

selamün alayküm arkadaşlar. cumanız mübarek olsun dua ile kalın.Allah yar ve yardımcımız olsun.

MollaZambak

Cumamız mübarek olsun

Yakamoz_34

Cumamız mübarek olsun.

islam_dostu

Cumanız mübarek olsun :)

söz verdik

hayirli cumalar cümleten vesselam
ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

ihvan

cumanız mübarek olmuştue inşaAllah

Devri Âlem

اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ

ihvan

cumanız mübaerk bereketli olsun

Fatihan

Cumamız mübarek olsun....

uzgun

peygamberimiz aleyhisselam buyuruyorki:                                                                                                                                  kendinize beddua etmeyin! çocuklarınıza da beddua etmeyin!                                                                                                                                        hizmetçilerinizede beddua etmeyin! mallarınıza da beddua etmeyin!                                                       çünkü o bedduanız Allah tarafından kabul edilecegi bir  saate rastlarda da kabul edilir ve üzülürsünüz buyuruyor:!  gül kokulu ikicihan serveri canım efendim.                                                                                                                                         cumamız mübarek olsun dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun....

sessizliğim

hayırlı cumalar olsun hepimize...
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı,
Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.

vaktileyl

bol salavatlı cumalar olsun  o1))
(استغفر الله العظيم التواب الرحيم لي ولوالدي وللمسلمين والمسلمات وللمؤمنين وللمؤمنات الاحياء منهم والاموات الى يوم الدين )

Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur,Kalbi kırık olann kalbine Allah dokunur...

lalegül

Hayırlı Cumalar olsun hepimize...
Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)