Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rüveydaa

Bende yeterlilik içn hazırlanıyordum ve çalışack yer arıyordum o sırada tanıştım güzel bir foruma benziyor inş gereği gibi istifade ederiz.

tavaf

ben sohbet çalışmak için konu araştırırken buldum .herşeyiyle çok zengin bir forum.emeği geçenlerden Allah razı olsun.

ar.se

Haberdardm fakat yeni üye oldm gayretlerinizin devamını dilerim

turk_ay

Sağolsun bir kardeşimiz burayı gösterdi bana. Hemen de ısındım zaten konulardan bölümlerden belliydi :)
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm

Yavuz Sultan Selim (Hadim-ül Haremeyn)

Kabristan

Hiç haberdar değildim nete oturma sebebim bambaşka idi sadakatla ilgili bir şeyler araken rastladım nasip ,kısmet iyiki rastladım diyorum. Emeği olan bütün dinkardeşlerimden Allah razı olsun.İnş. bundan sonraki zamanlarım da benim de nacizane paylaşımlarım olur..
Kabristan etrafında kara taştan bir duvar.
Duvar dışında kalan mahpuslara haber var..

IlmiTekâmül

Tekamülde iken bilgisayarlardan sorumluydum..bizim hocalar hep sadakat takılırlardı... bende hep düşünmüştüm...su okuduğumuz ilimlerin müzakereli bi sitesi yokmu diye..hocalarımızdan bu siteyi görünce artık sadakatsiz olmaz dedim : )) ama bide hizmetten vakit bulabilsek keşke : (( neyse.. vardır bundada bi hayır  dimi ???

caty

bende artık boş sitelere girmicem diye kendime söz verdiğim anda ablam bi ilahi ararken bu siteyi buldu ve ben bayıldım bu siteye Allah razı olsun çok güzel....

uye1

arkadaşım vesılesıyle katıldım Allah hem ondan hemde sızlerden razıolsun

bilisimci

islami yazıları araştırırken buldum siteyi iyi ki de bulmuşum tüm kardeşlerime selamlarımı sunarım!

Buğulu Ay

bende iki yıl önce islami sitelerden dini kaynaklar araştırırken buldum sadakatimizi ama göz atmıştım faydalanıp çıkmıştım. Nasip işte şimdide forumun üyelerindeniz hamdolsun ;)
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

الله هو ا لو لي

tatlum

Ben de google bir şey araken önüme gelen sayfalardan biriydi o zaman üye olmuştum ama fazla nete  girme imkanı bulamıyorum girdiğimde hep burdayım zaten :)
İhlasında İhlas Görmek İhlası Terk Etmektir...
İhlasında İhlas Görenin İhlası İhlasa Muhtaçtır

actionman

Selamun Aleyküm..Google da Miraç kandili ile ilgili birşeyler ararken bu siteye girdim ve henüz çıkamadım. Emeğigeçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle de Miraç kandilinizmübarek olsun.

Buğulu Ay

Alıntı yapılan: actionman - 19 Temmuz 2009, 17:36:30
Selamun Aleyküm..Google da Miraç kandili ile ilgili birşeyler ararken bu siteye girdim ve henüz çıkamadım. Emeğigeçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle de Miraç kandilinizmübarek olsun.

aleykümselam. sizinde kandiliniz mübarek olsun

الله هو ا لو لي

fethi

Kendi forumuma dini yazılar yazıyorum.Bir konuyu google de ararken linkler içinde sadakat ismi dikkatimi çekti ilk olarak burayı tıkladım yazıyı alıntılamayınca üye olayım bari dedim. İyi de yaptım inşAllah :D  

Buğulu Ay

Alıntı yapılan: fethi - 24 Temmuz 2009, 18:19:53
Kendi forumuma dini yazılar yazıyorum.Bir konuyu google de ararken linkler içinde sadakat ismi dikkatimi çekti ilk olarak burayı tıkladım yazıyı alıntılamayınca üye olayım bari dedim. İyi de yaptım inşAllah :D 

:hihi :hihi

الله هو ا لو لي