Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmd

bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine  nasip oldu buradayım....:))
Hizmet muvaffak olsun da bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun

ayzerresi

bende arapça bi kelimede şüphe ettım araştırmak maksadıyla aradım karşıma burası çıktı ve uye oldum hakikaten çok guzel  :)
"Ben BeN" DiYeReK sÖzE bAşLaMa nE oLuRsUn...
" bEn BeN "DeDiKçE sEn YoK oLuRsUn....

setre

Baktımda geçmiş sayfalara ben yazmamışım nasıl tanıştığımı  :mhcp
Biricik kardeşim duhacımla bir gün derin mevzulara girmiş iken, konumuz forumlara geldi ben şikayet ederken  yok şu forum şöyle, bu forum böyle diyee ,meğer sadakat diye bir forum sitesi varmış, bu konuşmadan sonra zaman geçti aradan, üye olamadım bir türlü ,üye olduktan sonra da sadece paylaşım yapıp forumdan çıkardım.Yine sonraları siteyi incelemeye başladım  yazılanları ,paylaşılanları ne kadar da farklıydı bir çok şey farklı olduğu kadar bazı konularda titizliklik gösterilmesi çok hoşuma gitti .İslami soru cevap kısımlarında sorulan sorular verilen cevaplar dedim ki insanlar nelere nelere dikkat ediyor ne ince ayrıntılar  varmış böyle aman Allah'ım, bir çok noktada o kadar faydası oldu  ki bana buranın bakış açım değişti bir çok konuda, tabi ki bunların hepsi olumlu anlamda böyle oldu, onun için iyi ki varsın sadakat (: Takva, zühd ,vera olma yolunda çalışanların ve ehli sünnet müntesiplerinin buluşma mekanı iyi ki varsın  s4))
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

duha

Setre kardeşim bir mukabele s4))

Buna sebeb olduysam ne mutlu bana herdaim aramızda olursun inşAllah :vic
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Uludag

Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

orontez

başka bi sitede annemin imzasına koymak için hadis arıyordum
sonuç:sizinleyimm.....

hene

google sagolsun :) aradagım konu öss ilgiiliydi sayfada sadakat net cıkınca tıkladım begendim uye oldum sagolsunlar cok ii olmus faydalanmamıza sebep oluyorlar  bu arda acıkcası aklımn ucundan bile gecmior du hani uye olcam da gircem bu site adına diyorum yoksa faydalandıgım guzel hos siteler olmustur hani sadakat net daha iyi olmasın derler ya bizimkisinde hikayesi bu :) selametle

Lika

Söz uçar yazı kalır madem bizler de anı misal bu başlığa sadakatimizle nasıl tanıştığımızı yazalım :)

Forumların yeni açıldığı zamanlarda üye olduğumuz bir sitenin forumuna sayın adminimiz Miftahulkuluub, yeni açılan sadakatimizin tanıtımını yapmış, herkesi davet etmişti foruma. O zamanları nedendir bilinmez gelip, üye olmayı düşünmedik, nasib... Aradan uzun  bir zaman geçtikten sonra kıymetli dostum bir gün sadakatte hararetli bir tartışma içerisindeyken bana da sitemler ediyordu, "neden sen de üye olmuyorsun?" 

Kendisi ilk üye olduğu andan itibaren ısrarla üye olmamızı istemesine rağmen kısmet o güneymiş :)

Aslında o zamanları arkadaşlar arasında kendisine az latifeler etmemişizdir sadakate olan bağlılığı nedeni ile.
Nereden bilelim bir gün gelecek aynı onun gibi olacağımızı   :hihi

O gün kıymetli dostumun ısrarlı teklifi üzerine üye olduk. Ama itraf edelim buralara kadar geleceğimizi hiç tahim etmemiştik. Bir baktık sadakat sanalda tek güvenilir adresimiz, âdetâ evimiz oluvermiş.

Emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor, internet gibi malâyâniliğin her geçen gün arttığı bir ortamda böylesi nezih, her yönü ile ilim deryası, gerçek bir aile ortamı ve hakiki medresesi ve ilim ehli ile bu güzel ortamı sunduğu için Sayın Adminimiz Miftahulkuluub'a ve tüm Sadakat ekibine teşekkür ederiz :)

İyiki Varsın Sadakat.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

dostbahıiıi

sa sarf ılmı falan yazarken bıde baktım buhayrada buldum kendımı uzuluodum son anda aklıma uye olmak geldı yaa
tşk turkıyee.....:)

islam aıığı

selamün aleyküm bizde ailemle yeğenimizin ismini koymak için araştırma yapıyorduk ki derken SADAKAT ile karşılaştım ve iyiki karşılaşmışım rabbime çok şükürler olsun

asistandr

BENDE değerli bir hocamızın sizin forumda olan şehitlere methiye yazısının e-mail aracılığı ile bana göndermesi vesilesi ile sadakat.net ile tanıştım ilk önceleri biraz ürkek yaklaştım forumdaki sayfaları incelerken bana öğretilenler ile bilgilerinizin örtüşmesi sebebi ile sadakat.net müadimleri arasına girdim diyebilirim :D birde ilahi bölümü tam açılsa ve mollacamii sitesinde oldugu gibi ilahiyi dinlerden forumda dolaşabilsek çok daha güzel olucak.... Allah razı olsun.

klass

bende islami formdan girdim ama sonra unuttum bu gün aklıma geldi detaylıca baktım çok hoşuma gitti hazırlayandan Allah razı olsun

rusya

3 sene önce üye olmuştum... Bir arkadaş vasıtası ile. O zamanlar nick ruisya idi ve açtığım bir konunun kafadan silinmesi üzerine miftah ile tartıştık. Miftah nickinin gerekliliğini yerine getir falan gibisinden sözler telaffuz etmiştim.
Sonra miftah nickin aksi şekilde konuyu silmekten öteye bloke etmezmi )))

Ama aynı merkezden su içmenin verdiği hazla unuttum gitti bu konuyu.

İşte böyle oldu bizim hikayemiz...

En ufak emeği geçenlere dahi şahsım adına teşekkür ederim.
Nokta kadar MEFAT için virgül kadar eğilmeye değmez.

Günbatımı

Alıntı yapılan: rusya - 13 Mart 2009, 23:51:11
...açtığım bir konunun kafadan silinmesi üzerine miftah ile tartıştık. Miftah nickinin gerekliliğini yerine getir falan gibisinden sözler telaffuz etmiştim.
Sonra miftah nickin aksi şekilde konuyu silmekten öteye bloke etmezmi )))
Açık sözlülüğünüze hayran kaldım... :) Umarız bir daha böyle nahoş şeyler yaşanmaz...

Alıntı yapılan: rusya - 13 Mart 2009, 23:51:11
Ama aynı merkezden su içmenin verdiği hazla unuttum gitti bu konuyu.
Yeniden hoşgeldiniz...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

feyiz

Google'dan Hasan Hüseyin Varol Hoca Efendinin tilaveti diyerek  girdim ve sayfada sadakat.net bölümü gözüme takıldı,nasıl bir site ki diye girdim,girdiğimle kaydolmam bir oldu,o gündür bugündür sadakatimdeyim elhamdülillah...Ben kendi adıma çok faydalandığımı söylemek istiyorum,bu sitede huzur buluyorum,Emeği geçen tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun :oops: :)
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".