Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

uzun yıllar oldu,üyeliğim yeni.forum mükemmel.zannedersem bir ara uzun zaman kapalı kaldı.öyle hatırlıyorum.

akyol

selamun aleyküm arkadaslar.bende nette gezinirken tevafuk eseri gördüm.ve tereddüt etmeden üye oldum.cok güzel bi site.emegi gecen tüm arkadasların eline ve yüregine saglık.  :)

irem

nette dolasıyodum...tevafuk eseri görüdüm.gercekten cok güzel bi site.emegi gecenlerin elerine ve yüregine saglık

yamakasi

manidar sözleri araştırıyordum veeeee karşıma bu site çıktı, iyiki çıkmış. emegi geçen herkese= sükran cezilen RADIYAllahUANHUM

VESSELAM..........
ben buralardan gider oldum
kalanlara selam olsun......

fat-oğlu

bu siteye tevafuk 'aşr-ı şerifler' isimli kelimlerle googleden arama yaparken oldu. gerçekten çok güzel bir site. Allah (C.C), emeği geçenlerden razı olsun. teşekkürler. en çok da etkiletyen "ehl-i sünnet" ibaresi oldu. bu arada ben foto ekleyemedim yardımcı olur musunuz.?

ispençiyari

Google de " turkiyede neler oluyor" aramsı yaptım. 2. sırada burası cıktı ;))

Daha yeni üye oldum, google sayafası hala acık buyurun :

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=turkiyede+neler+oluyor&meta=

Google'a sorulabilecek en son soru bence ;))

ikra03

bende bir konu üzerine araştırma yaparken ilk bu site çıktı ve ogünden beri takip ediyordum..

emeği gecenlerden Allah razı olsun çok güzel ve kaliteli bir site..
üyeliğim yeni ..nasıp işte...

Fatihan

Alıntı yapılan: ispençiyari - 20 Ekim 2008, 22:11:35
Google de " turkiyede neler oluyor" aramsı yaptım. 2. sırada burası cıktı ;))

Daha yeni üye oldum, google sayafası hala acık buyurun :

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=turkiyede+neler+oluyor&meta=

Google'a sorulabilecek en son soru bence ;))

bu baya iyiymiş..

istikamet þehadet

pek hatırlamıyorum ama öyle araştırma yaparken buldum ama sonra kapattığımda sadakat olduğu aklımdan gitti e52)) düşündüm  bir hafta nerdeyse aklıma gelmedi bilgisayarın başına oturup sadakati arıyodum sonunda nasıl bulduysam buldum bırakmayada niyetim yok herkeze tavsiye ederim  s4)) s4)) teşekkürler

pare

googleden islami forum siteleri yazdım sadakat forum çıktı içeriği çok olduğu için hoşuma gitti ne ararsan var

bu arada az önce üye oldum kimse hayırlı olsun demedi

ENE 67

Bende arkadasimin tavsiyesiyle üye oldum.Cok hosuma gitti,gercekden cok faydali bir site.Hazirlayanlardan Allah razi olsun. :D
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

islam

bende  islami siteleri gezerken rastladım  ama çok memnunum Allah razı olsun

lalegül

Nette dolaşırken, tamamen tevafuk oldu.
Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)

Günbatımı

Yaklaşık 2,5 yıl önce, googlede birşey ararken rastladım. "Dinine sadık nesiller!" sloganı çok ilgimi çekti... Emin değilim ama sanırım o zaman forum yoktu sitede, varsa da ben farketmedim.

Sitenin içeriğini çok beğendim. Arada bir giriyordum. Sonra forum açıldığını farkettim ve "Amaan, boşver! Forum da neymiş?" diye düşündüm. Bundan yaklaşık 1 yıl sonra da üye oldum veee... İşte burdayım!  :D

Bu siteden başka hiçbir forumda yer almıyorum. Normalde gerek de duymam. Aslında sanal sohbetlere karşıyımdır. Ama seviyeli ve İslami unsurlar gözetilerek yapılınca, yararlı paylaşımlar da olunca fazla itici gelmedi bana.

Site gerçekten çok güzel. Birçok kişiye tavsiye ettim. Gerçekten bazen "Nerden üye oldum?!." da diyorum. "Bir giren pişman, bir girmeyen!" desem yeridir hani... Bağımlılık yapıyor. Sanal alemi de bu site sayesinde daha iyi tanımış oldum.

Hazırlayan ve emeği geçenlerden Allah c.c. razı olsun. Daima güzel ve yararlı paylaşımlar dileğiyle... s4))
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

uzgun

ben bu siteyi rufai tarikatıyla ilgili araştırma yaparken buldum .ilk önce içerigini merak ettigim için girdimiyikide formu doldurup üye olmuşşumgerçi ben yeni üye oldugum için tam olarak her yerini okuyamadım.ama çok güzel bir site özellikle benim için çok faydalı.buraya girdigim zaman kendimi dini konularda şarj oluyo gibi hissediyorum Allah razı olsun bu sitede emegi geçenlerden....birde sordugum sorulara cevap verilse daha çok memnun olucam ama olsun Allah hepinizden razı olsun.dua ile kalın