Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cezeri

Şu an çok özlediğim bir kardeş beni davet etti :) ama kendisini şu an hiç görmedim nickini de bilmiuorum :D

ankebut-57

ihya.org sitesinde görmüştüm sanırım bu adresi. E peki ihya.org'u nasıl buldum? Onu bende bilmiyorum...
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

kenz

nur'ul izah sitesinde gördüm linkini ve o şekilde üye oldum
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN
İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN
İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN
İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN

samsunlu

BEN ARKADAŞ TAVSIYESI ILE BULDUM VE ÇOK MEMNUN OLDUM EMEGI GECEN HERKEZE TEŞEKKURLER

duha

çok sevdiğim biri adını sık sık anardır yanımda ama üye değildim :) sonra bi tartışma konusu için girmiştim tartışmıştım öle kalmıştı üyeliğim halada devam ediyor inş edicekte :)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

İsra

Alıntı yapılan: duhaçok sevdiğim biri adını sık sık anardır yanımda ama üye değildim :) sonra bi tartışma konusu için girmiştim tartışmıştım öle kalmıştı üyeliğim halada devam ediyor inş edicekte :)

iyiki burdasın :gul:

duha

Alıntı yapılan: isra
Alıntı yapılan: duhaçok sevdiğim biri adını sık sık anardır yanımda ama üye değildim :) sonra bi tartışma konusu için girmiştim tartışmıştım öle kalmıştı üyeliğim halada devam ediyor inş edicekte :)

iyiki burdasın :gul:

saol isra sende iyiki burdasın iyiki beni sadakatle tanıştırdın :)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

enfa

ben de abim sayesinde tanışmıştım sadakatle ilk önce aldırmadım sonra girmeye başladım şimdide bağımlı oldum :lol:

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

çukurovalı

Ben  bilgicagi.net  sitesindeki arkadaşlardan duymuştum ilk önce ondan sonra üye oldum..
Ya İslam`da erirsin,Ya inkarda çürürsün, Yol Mezarda bitmiyor ;Girdiğinde görürsün ..."

dilekkalay

az önce islami sitelere göz atıyordum öğrenmek istediğim şeyler vardı.en son bu siteye geldim ve anlayacağınız gibide gidemedim burda .aradığım herşey var..güvenli ve seviyeli bir site tam aradığım gibi...emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Pırıltı

bende bu siteyi annemin vesilesiyle tanıdım annem bi site buldum çok güzel dedi bende bi açtm baktım sonrada bi daha çıkamadm öle takıldım kaldım :D :D :D
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

ay-yüzlüm

bende 2004 yılında  başka bir forumda üyeydim orda Miftahulkuluub kardeşimin yazılarını okumuştum
niçkiyle googleye girdim beni yolumu bu siteye çıkardı o an üye oldum zaman zaman ara vermelerim oldu ama şimdi hamdolsun burdayım..emeği geçen kardeşlerimden Allah celle celaluhu ebeden razı olsun..
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

ilahi aık

gogleye arapça hadisler yazmıştım arapça hadisleri incelerken  farkı fark edip takıldım takıldım
Gönül hun oldu şevkinden boyandım Ya RasûlAllah
Nasıl bilmem bu nîrana dayandım Ya RasûlAllah
Ezel bezminde bir dinmez figandım Ya RasûlAllah
Cemalinle ferahnak et ki yandım Ya RasûlAllah

Miftahulkuluub

İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

abý hayat

bende bır hocamız aracalığı ile tanıştım emeyi gecenlerden Allah razı olsun

miftahulkulub  kim ?  bır kardesimız olabilir ama bıraz kalemde eksıtmış