Hicri yeni yıl tebriği

Başlatan müteallim, 11 Şubat 2005, 02:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

Bütün müslüman kardeslerimizin hususi ile sadakatdaki arkadaslarimizin yeni yilini tebrik eder hayirli ömürler hayirli ameller h.z. Allah dan niyaz  ederim. Selamlarimla.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

sedat_islam

bende acizane Hicrî yeni yılınızı tebrik ediyor, maddi-manevi hayırlara-bereketlere nail olmamıza ve İslam’ın aziz-mansur olmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak’dan dua ve niyaz ediyorum......vesselam.....
Zafer Yakındır ve Zafer, İNANANLARINDIR...

trhn

Hicri 1426 bütün alemi İslama hayırlar getirmesini  dünyada zulüm gören bütün kardeşlerimizin de bu zulümden bir an önce kurtulmalarını Hazreti Allah'tan niyaz ediyorum.
MUHABBETTEN MUHAMMED OLDU HASIL
MUHAMMEDSİZ MUHABBETTEN NE HASIL

Abi-hayat

Yeni yilimiz mubarek olsun.....
.

verda

dualariniza amin diyorum butun muslumanlarin hicri yili mubarek olsun...

müteallim

Hicri 1427 yilina az kala bir seneyi geride birakmak üzereyiz.bir kac gün sonra muharremi serifi idrak edecegiz arkadaslar arasinda tebriklesmeyi yaymak sureti ile hicri yilini hatirlatmis olalimki miladi yilbasinin müslümanlar ile alakasinin olmadigini anlamis olsunlar.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

armonya

Hepinizden Allah razı olsun..
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

rahname

Hz Allah hepimizin gelecek yılını mubarek eylesin

mars

Rabbim geçmiş yılımızı hakkımızda şefaatçi, idrak edeceğimiz bu yeni yılıda hakkımızda hayırlı mübarek kılsın inş....
Sadakatimizde daha nice uzun yılları hep beraber idrak edebilmemiz ümidiyle.......
Dua ile....

müteallim

Alıntı yapılan: "mars"Sadakatimizde daha nice uzun yılları hep beraber idrak edebilmemiz ümidiyle.......
Dua ile....

insAllah kardes.

müteallim

1430 hicri yeni yilimizi pazartesi günü idrak edecegiz.insaAllah bütün kardeslerimiz ve islam alemi ve islami hizmetlerimiz icin inkisafa vesile olmasi dileklerimizle tebrik ederiz

Fatihan

İnşAllah.Allah razı olsun...

Eymen

Yenı yıl hayırlar getirsin inşAllah...
Zaman bir kılıçtır; sen onu kesmezsen, o seni keser.

ay-yüzlüm

Alıntı yapılan: mars - 25 Ocak 2006, 21:04:57
Rabbim geçmiş yılımızı hakkımızda şefaatçi, idrak edeceğimiz bu yeni yılıda hakkımızda hayırlı mübarek kılsın inş....
Sadakatimizde daha nice uzun yılları hep beraber idrak edebilmemiz ümidiyle.......
Dua ile....

bütün güzel dua ve temennilere elfü elfin amin aminn inşAllah
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

sidelya

Allah razı olsun.. İnşAllah..
Ya Rab ya ver bana mihnetimce takat ya da takatim olduğunca mihnet...