herhangi bir hayvana karşı bir zaafınız var mı?

Başlatan maslak, 07 Haziran 2008, 22:51:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demir

balıkları çok severimmmm yılandanda çok korkarım :) rabbim karşılaştırmasın
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....

maslak

köyde olduğum için yılan görüyorum bazen.hatta bir kaç gün önce bir tane öldürmüştüm. zarar verecek düşüncesiyle öldürdüm bunun bir sakıncası yoktur inş.

enfa

tüm böcek türlerinden rahatsız olurum ama en fazla korktuğum yarasa :S

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Gül_Sultan

Elhamdülillah hiç birisinden korkmam , zaafımızda yoktur. Kangallarlada çok iyi anlaşırım, kuzu gibi hayvanlardır. :) Hatta milletin korkup kaçtıgı haşereleri elime alırım dışarı atarım :). Tabi dışarı atmadan önce onlardan korkanların yanına gidip tanıştırırım, ama bu tanışmadan onların memnun kaldıgı söylenemez. :p :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

maslak

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 28 Haziran 2008, 01:23:27
Elhamdülillah hiç birisinden korkmam , zaafımızda yoktur. Kangallarlada çok iyi anlaşırım, kuzu gibi hayvanlardır. :) Hatta milletin korkup kaçtıgı haşereleri elime alırım dışarı atarım :). Tabi dışarı atmadan önce onlardan korkanların yanına gidip tanıştırırım, ama bu tanışmadan onların memnun kaldıgı söylenemez. :p :)
annem de böyle yapıyor haşereleri eliyle alıp atıveriyor. cesaretlisiniz maşAllah gül_sultan
:D

Gül_Sultan

Cesaretle alakası yok, genelde korkanlar çocukluktan kalma. Daha çocukken korkuyorlar daha sonra ki dönemlerdede hep şuur altında bir korku oluşuyor. Halbuki küçükken ebeveynler "bak bunda korkacak birşey yok, buda Allah(c.c.)'ın yarattıgı bir mahluk, küçücük şirin, o senden korkuyor abisi bak bunu sev deseler" :) öyle bir fobi oluşmayacak.  Küçükken, yazları toprakla ugraşmamızdan dolayıda belki bir korku hasıl olmamış olabilir. Zira rençberler baya bir haşir neşir oluyor haşeratla. :)

maslak

''Halbuki küçükken ebeveynler "bak bunda korkacak birşey yok, buda (c.c.)'ın yarattıgı bir mahluk, küçücük şirin, o senden korkuyor abisi bak bunu sev deseler"
böyle derken o haşere çocuğa zarar verirse bu sefer çocukta tik denilen o hareket olabilir.

Gül_Sultan

Yok kardeşim o binde bir olur, zaten hayvan küçücük o insandan korkuyor, hayvanın agzı var dili yok. Zaten İlk hamleyi insanoglu yapmadıgı sürece hiç bir zaman bir hayvan insana saldırmaz. :) Şu anda piyasadaki insan görünümlülerden daha saf  ve daha masum olduklarından şüphem yoktur.

maslak

''Şu anda piyasadaki insan görünümlülerden daha saf  ve daha masum olduklarından şüphem yoktur.''
çok doğru

İsra

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 29 Haziran 2008, 16:38:57
Yok kardeşim o binde bir olur, zaten hayvan küçücük o insandan korkuyor, hayvanın agzı var dili yok. Zaten İlk hamleyi insanoglu yapmadıgı sürece hiç bir zaman bir hayvan insana saldırmaz. :) Şu anda piyasadaki insan görünümlülerden daha saf  ve daha masum olduklarından şüphem yoktur.

Katılıyorum

Korkuyu yenmek için söylediğiniz şekilde düşüyoruz küçücük hayvandan ne zarar gelir onlardan korkmak çok saçma artık korkmicam vs. ama nedense karşılaşınca bu düşüneceler birden uçuverir=)

maslak

o binde birin kendimize denk gelmesini istemessiniz heralde.

Gül_Sultan

İsterim. : ) Eğer alnımıza yazılmışsa oda olur.

Himmet

Geçen akşam bizim evde birisi koltuğun üstüne çıkmış feryad ediyordu.İmdaaat halının üstünde böcek geziniyor.Yetiiiş... Hayır sakın kapıdan dışarı atma tekrar gelebilir.En iyisi camdan aşağı atıver.

Alıntı YapHalbuki küçükken ebeveynler "bak bunda korkacak birşey yok, buda (c.c.)'ın yarattıgı bir mahluk, küçücük şirin, o senden korkuyor abisi bak bunu sev

Gülsultan kardeşim, ebeveynimin bana bu şekilde bir solucanı, yılanı yada 4 harfli kemirgeni vs. sev dediğini düşünemiyorum. :dgnk   e58))
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

maslak

Alıntı yapılan: Himmet - 02 Temmuz 2008, 18:39:07
Geçen akşam bizim evde birisi koltuğun üstüne çıkmış feryad ediyordu.İmdaaat halının üstünde böcek geziniyor.Yetiiiş... Hayır sakın kapıdan dışarı atma tekrar gelebilir.En iyisi camdan aşağı atıver.

Alıntı YapHalbuki küçükken ebeveynler "bak bunda korkacak birşey yok, buda (c.c.)'ın yarattıgı bir mahluk, küçücük şirin, o senden korkuyor abisi bak bunu sev

Gülsultan kardeşim, ebeveynimin bana bu şekilde bir solucanı, yılanı yada 4 harfli kemirgeni vs. sev dediğini düşünemiyorum. :dgnk   e58))

:D