Üyelerimizin Dikkatine !

Başlatan Tuğra, 21 Mayıs 2008, 23:41:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuğra

Sayın kardeşlerimiz,forum kuralları sürekli hatırlatılmakta ama malesef uygulanmıyor.

Lütfen başlık açarken (ilk harfler) hariç büyük harf kullanmayalım.

''YANİ BÖYLE ''

Lütfen yazı kopyaladığınız zaman boyutunu değiştirmeyelim.

''Yani böyle ''

Forumumuz için çalışan arkadaşlarımız,sürekli bu yazıları düzeltmek zorunda kalıyor,hakları geçiyor.

Dikkatinize !
〰〰〰〰🐠

Tuğra

Sayın üyelerimiz lütfen konu başlıklarını ,konu içeriklerini satır başları noktalama işaretleri hariç,büyük harf karakterleriyle açmayın bu duyuru defalarca yapıldı,lütfen biraz daha hassas olalım

Forum Kuralları için tıklayın
〰〰〰〰🐠

Tuğra

Değerli üyeler,lütfen Büyük harfle başlık açmayalım,mod arkadaşlarımız sürekli düzeltmekle uğraşıyor.

Ayrıca başlık açmadan  yazının daha önce forumda olup olmadığına bakalım.

Aynı konuda sürekli uyarı yapmak zorunda kalıyoruz,sanırım forum kurallarını okumak bu kadarda zor olmasa gerek  :)
〰〰〰〰🐠

Lika

Alıntı yapılan: Tuğra - 21 Mayıs 2008, 23:41:24
Sayın kardeşlerimiz,forum kuralları sürekli hatırlatılmakta ama malesef uygulanmıyor.

Lütfen başlık açarken (ilk harfler) hariç büyük harf kullanmayalım.

''YANİ BÖYLE ''

Lütfen yazı kopyaladığınız zaman boyutunu değiştirmeyelim.

''Yani böyle ''

Forumumuz için çalışan arkadaşlarımız,sürekli bu yazıları düzeltmek zorunda kalıyor,hakları geçiyor.

Dikkatinize !

Büyük harfli yazıları Microsoft Word de kolaycak küçültebilirsiniz.

Yazıyı word e kopyaladıktan sonra tümünü seçip, Shift + F3 e bastıktan sonra yazının tüm harfleri istenildiği gibi küçülecektir.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

Cevaplarda cinsiyet ihtiva eden cümleler kullanmayalım lütfen.

Misal: 
Söyle bakalım kız neymiş bunun cevabı....

Abla nedir bunun cevabı

Abi bunun kaynağı nedir gibi...

Forum Kuralı

Alıntı YapKanun No: 6
* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır. Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır.

İsra

Forum kuralları

Kanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir.

adilcevaz

Alıntı yapılan: Ber-ceste - 23 Mayıs 2008, 11:44:48
Hatırlatma için teşekkürler, daha dikkatli olmak lazım.  &))
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!

Tuğra

* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir.

Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:

Kanun No: 13
* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.
〰〰〰〰🐠

Tuğra

Kimse okumayı bilmiyormu acaba?  e45))

Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:

Kanun No: 13

* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.
〰〰〰〰🐠

İsra

Alıntı yapılan: İsra - 20 Şubat 2009, 23:03:13

Forum kuralları

Lütfen kurallara dikkat edelim

Lika

Kıymetli sadakat forum üyeleri her zaman dikkatli ve yönetime her şekilde yardımcı olabilme gayreti içerisinde olmuşlardır. Biliyoruz ki forum kuralları daha güzel , daha kaliteli bir görünüm, sunum adına her zaman olmassa olmazları teşkil eder. Bu nedenle sıklıkla dile getirmeye çalıştığımız Forum Kuralları konusunda tüm üyelerimizden dikkat ve desteklerini devam ettirmelerini rica ediyoruz.

En çok sıkıntı çekilen durumlardan birisi biliyorsunuz, büyük harf karakteri kullanma meselesi ve günlük mesaj ve konularda sıklıkla karşılaştığımız, hem düzenleyip, hem de kardeşlerimizi ola ki unutmuşlardır diyerek hatırlatmaya çalıştığımız bu meselenin çözümü konusunda sizlerin desteklerini rica ediyoruz. Yeni gelen, forum kurallarını gözden kaçıran kardeşlerimize zaten hatırlatmaya çalışıyoruz hep beraber, ancak bir de kadim üyelerimizden bu konuda daha dikkat rica ediyor, destek ve katılımlarının devamını bekliyoruz.

Büyük harf yazı karakterleri konusunda size yardımcı olacak bir link veriyoruz:

http://www.erenet.info/harf_kucultucu_buyutucu.php

İnşaAllah bu linkle artık zaman kaybından tasarruf ederek, yazılar, paylaşımlar, kurallara uygun bir şekilde paylaşılmaya devam edilir.

Selam ve dua ile  :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

Mesajların içeriğini ve başlıkları olduğu gibi büyük harfle yazan bazı üyelerimizin mesajlarını haber vermeksizin siliyoruz.Bilginize...

İsra

Alıntı yapılan: Tuğra - 28 Ağustos 2008, 01:21:49
Sayın üyelerimiz lütfen konu başlıklarını ,konu içeriklerini satır başları noktalama işaretleri hariç,büyük harf karakterleriyle açmayın bu duyuru defalarca yapıldı,lütfen biraz daha hassas olalım

Forum Kuralları için tıklayın

Lika

Kanun No: 2
* Herkes tarafından okunması için ve diğer mesajların arka sayfalarda kaybolmasını önlemek amacıyla günde en fazla 5 yeni konu açma hakkı vardır.Yazılacak konu ile alakalı yeni bir başlık açmak yerine, daha önce o konuda açılmış başlıklarda devam etmeye özen gösterilmelidir.

Bilindiği gibi eskiden, günde yeni konu açma hakkı 3 idi. Yönetimin aldığı kararla bu sayı 5'e çıkarıldı. Hayırlı olsun :)

Lika

Forum kuralları

..

Mesela:

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE  değil de

Üyelerimizin Dikkatine gibi...