Esselamu aleykum tanışalım mı?

Başlatan seydi66, 04 Mayıs 2008, 22:07:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seydi66

Esselamu aleykum

nette dolaşırken sıteye denk geldım.hoşuma gıttı.hata buraya gelmeden önce bır mesaja cvp verdım baya hoşuma gıttı.Sizlerle tanımak,müslüman kardeşlerle tanışma şerftır benım için.

ben buraya müslüman kardelerimle tanışmaya geldım. sizleride tanışmaya beklıyorum.

Allaha emanet olun selam ve dua ile göruşuruz.............,,,,,,,,,,,,,,,.................... 

duha

Aleyküm Selam Kardeşim ailemize Hoşgeldinizi kalıcı olmanız ve memnun kalmanız dileğiile İNŞAllah  l5))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

afrah

Alıntı yapılan: duha - 04 Mayıs 2008, 23:25:22
Aleyküm Selam Kardeşim ailemize Hoşgeldinizi kalıcı olmanız ve memnun kalmanız dileğiile İNŞAllah  l5))
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

İsra

Lika

Ve Aleyküm Selam..Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun:)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

turab

Alıntı yapılan: duha - 04 Mayıs 2008, 23:25:22
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

reis-de-aglar

zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

aık hamalı