Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Tesbihler ...

Başlatan duha, 04 Mayıs 2008, 21:26:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

Tesbihlere ayrı bir ilgim var bakın şunlara hepsi harika s4))

Damla Kehribar..

Katalin..

Fosilli Damla kehribar..

Kehribar...

Kuka...

Kuka..

Yusuri...

Yusuri..

Yeşil kehribar...

Osmanlı sıkma kehribar..
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

ruy-ı zemin

tesbihler güzelmiş. ellerine sağlık duha.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

maslak

duha

tşk ettim sizinde yorum yazan kalvyenize sağlık : )

[/center]

İsra

Alıntı YapTesbihlere ayrı bir ilgim var bakın şunlara hepsi harika

Benim de  e58))

Teşekkürler duha hepsi de birbrinden güzel ben en çok sade Kukayı beğendim :)

Lika

Benim çok sevdiğim ve epey bir beğenilen tesbihime benziyor :)

Teşekkürler Duha :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

İsra

Bunlarda babamın tesbihlerine benziyor kehribarı biliyordum da diğerlerinin adlarını bilmiyordum öğrenmiş oldum :mhcp

Ber-ceste

Teşekkürler duha, hepsi çok güzel.

Bu da benim tesbihim. Yukardakiler gibi rengiyle kendini göstermiyor ama öyle bir özelliği var ki hiç bir şeye değişilmez. Gül dalından yapılmış, kullandıkça koku yayıyor. Hem çekersin hem koklarsın.  :)

Başına kaza geldiği için malesef şimdi kullanamıyorum, eksik boncuğunu bulmakta pek mümkün değil sanırım.

Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..

maslak

bu tesbih benimkine benziyor. teşekkürler.

hercai

Tesbihlerin hepsi de gerçekten güzeller bana kardeşimin aldığı tessbihim çok hoşuma gidiyor.Ber-ceste nin tesbihi gibi benimkide gülden yapılmış çektikçe gül kokuyor  Çok güzel 

turab

Alıntı yapılan: Ber-ceste - 05 Mayıs 2008, 09:47:19

Başına kaza geldiği için malesef şimdi kullanamıyorum, eksik boncuğunu bulmakta pek mümkün değil sanırım.

kardeşim ben de iki tane var,birini sana verebilirim.ikisi de gül dalından yapılmış ve her daim etrafa gül kokuları salarlar.Tutan ellerim pek layık olmasa,her çektiğinde elinde gül kokusu kalır.
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

duha

vay vay vayy tesbihler baya rağbet görmüş gibi  :dost kardeşlerim hepinize ayrı ayrı tşk ederim güzel yorumlarınız için demmeki tek tesbih meraklısı ben değilmişim bunu öğrendime sevindim  :kart s4)) :sas :sas

[/center]

duha

güzelmiş benimkinide  çeker koyarım  l5))

[/center]

setre

Buda bizim kullanılmaktan  epey bir eskimiş, rahmetli babannemizden hatıra tesbihimiz hiç geçmeyen gül kokusunun sebebibini merak ederdik yılların tesbihi zira, sağolun arkadaşlar öğrenmiş olduk : ) Duha teşekkür ederiz tesbihte bu kadar çeşit olduğundan bihaberdik...
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

ebuzer

emeğiniz için teşekkür ederim
bu tesbihlerin hepsi güzel ama bunlar 33 çekimlik
bitane 99çekimlik olanı var oda engüzeli
SADAKAT YAKIŞIR İNSANA GÖRSE DE İKRAH
DOĞRULARIN YARDIMCISIDIR HZ Allah