Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

sahte resul

Başlatan eginli, 13 Nisan 2008, 05:51:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eginli

kardesler, bizim bulundugumuz yerde su iskender evrenesoglu adli sahte resulun adamlari alttan alta inanan saf müslümanlari kandiriyorlar, bes vakit namazlarini kilanlara, hem oldugunuz cemaatte kalin orasida hak ancak mutlaka bizede baglanin diyerek tuzak kuruyorlar... bunlara karsi mutlaka halk biliclendirilmeli , sadece bunlar "zir deli "diyip gecmemiz yeterli degil... cumalarda bilhassa bütün cemaatler bunlara karsi cephe almalilar ve gayet acik ve net olmali...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

İsra

Haklısınız bu konuda birşeyler yapılmalı insanlar çok bilinçsiz ve onlara bağlanan insanlarda az değil.İnsanlarada hayret ediyorum hiç mi araştırmazlar neyin yanlış neyin doğru olduğunu bimezler pes doğrusu

eginli

kardesim cok kurnaz yaklasiyorlar ... ben bir toplantilarina gittim... her seye yatiyorlar aradabir kendi zehirlerini kusarak kabul ettiriyorlar... tabi önce bazi hocalarin isimlerini vererek onlarla görüstügünü  onlarda benim hakli oldugumu ancak millete her seyi anlatamadiklarini söylediler diyor.. daha okadar sacmakliklar varki burda her iddalarini söyleyerek reklamlarini yapmak istemiyorum... ancak mutlaka bunlarin önünü almak icin bir kampanya baslatilmali.. belki camilerde onlarin adi verilmeden iddealarini aksini burosürlerle aciklanmali ve cemaat uyarilmali diye düsünüyorum...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.