Japonların Kopya Çekme Yöntemi Ve Yaplışı : )

Başlatan duha, 12 Nisan 2008, 12:15:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

Yazıcımızdan Kopyaları Çıkarıyoruz

Şeffaf Bir Bantla Yazıların Üzerine Bantlıyoruz

Kopyaları Kesiyoruz

Bandı Islatıp Ayırıyoruz

Ardından bi güzel kurutuyoruz

Gerisi Hayal Gücünüze Kalmış  s4))

Kolay Gelsin  l5))

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

seLda

hehe adamlardaki mantığa bak hele :D

saol kardeşim paylaşım için.. :)

Asfa

Bizim Bi türkçe öğretmenimiz vardı kendisi gösteriyordu kopya çekme yöntemini bize :)
Buda ilginç gerçekten
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

i.p.e.k

çok ilginç bir yöntem bence aferin valla ne diyim şaşırdım kaldım burda yani nese teşekkürler paylaşım için
.oOBir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar; Bir kibrit bir milyon ağaç yakar... Oo.

Pırıltı

İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

talebecikk

bizim fizik öğretmeni de branşı olmayan bir dersimize giriyordu.'Madem kopya çekiyosunuz bari ses yapmayın adam gibi çekin 'diye bağırırdı  :hihi kendi dersi olsa..
paylaşım için teşekürler adamlarda bu kadar zeka olmasa teknolojinin babası olmazlardı zaten a15))
Şu dünyadaki en büyük hüner;Mürşide Mürid olmakmış meğer...

güldeste18

ASUDE

siyah kordonlu saatin üzerine yazmak da işe yarıyor;)

izci

slm,alykm arkadaslar. bir müslüman asla yanlis düsünmemeli diye düsünüyorum, müslüman örnek olmali. genc kardeslerimize bu tür seyleri göstermesek daha iyi olmazmi sizce.... zaten bilen biliyo fakat yapmak istemeyeni tahrik etmeyelim lütfen.sevgiler

duha

Alıntı yapılan: izci - 21 Ağustos 2008, 22:59:06
slm,alykm arkadaslar. bir müslüman asla yanlis düsünmemeli diye düsünüyorum, müslüman örnek olmali. genc kardeslerimize bu tür seyleri göstermesek daha iyi olmazmi sizce.... zaten bilen biliyo fakat yapmak istemeyeni tahrik etmeyelim lütfen.sevgiler

güzel kardeşim ben şahsen bu kopya yönteminin bizim forumda kullanılcanı pek sanmam ,mantık hatasıda var zaten yani bi kaleme kaç cvb yazarbilirsin ki ? vs sonuçta içinde mizah barındıran bir konu burdaki kardeşlerimizde yeterince bilinçli zaten. o yüzden lütfen olaylara o gözle değilde mizah gözüyle bakalım  l5))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]