Selamün Aleyküm, Sadakat ve Selametle

Başlatan Yanarkalp, 10 Nisan 2008, 15:08:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yanarkalp

Selamün Aleyküm Kardeslerim,

Bu Siteye daha yeni Üye oldum, zaman buldukca buradaki yazilanlari izlemeye calisacagim.
Güzel ve cok Icerikli bir Site oldugundan, en yakin buradan basliyorum.
Bu aradada, Forum'un Kayitolma Forum Kanun Klavuzunda birkac yanlislar gördüm, ve anlamakta zorluk cekmemis olsamda, yanlislari hatirlatmakta fayda görüyorum:

Kanun No: 1-A
Ailemiz ; dini konularda, itikatta tek hak mezhep olan ehl-i sünnet aikdesini benimsemiş olup, buna muhalif yazıların sitede bulunmasını kesinlikle yasaklamıştır!

Kanun No: 1-B
Ehl-i Sünnet müntesipleri içerisinde de farklı cemaatların, meşreplerin, tarikatlerin olduğu bir hakikattir. Forumumuzun temel aldığı görüş; ehli sünnet olup, burada yazılan mesajlar da tüm ehl-i sünnet için genel geçer bilgiler olmalıdır. A cemaatini ilgilendirip diğer ehli sünnet müntesiplerini bağlamayan düşünceler, yazılar kesinlikle siteye yansıtılamaz.

...ve devamini bir gözden gecirilmesini rica ediyorum. Klavye Hatasi olsa dahi, düzeltilmesini uygun görüyorum.

Saygilar, Yanarkalp

turab

ve aleyküm selam

hoşgeldiniz kardeşim.
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

ruy-ı zemin

پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

MAVERA02

Hoşgeldiniz tabi ki safalar getirdiniz :dost
İnşAllah güzel vakit geçirirsiniz.
Forumumuz seviyelidir bilirsiniz.
Bu foruma boş gelir dolu gidersiniz..
Doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni
Eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni