Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Bugün Ne Öğrendiniz?

Başlatan setre, 31 Mart 2008, 18:48:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

setre

-Önceden 1 tane doğru 1 tane yanlış  1 tane haklıyla 1 tane haksız vardı artık öyle bir şey yok.Herkes kendine göre haklı hiç kimse suçlu değil.Herkesin kendi yaptığı doğru kimsenin yaptığı yanlış değil.İnsanları idare etmek zor.

-Bazı durumlarda yüreğinin götürdüğü yere gitmek şart.

-Haklılığını sen orda olmasanda savunacak dostlara sahip olmak mutluluk verici.

-Evden çıkmadan önce ''Rabbi Yessir Velatü Assir'' duasını okumak ogün ki işlerini cok ama cok kolaylaştırıyor.

-Aramak kadar istemek, istemek kadar aramakta önemli.

zs3))
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

istikamet þehadet

herşey için sabbrın çok önemli olduğunu öğrendim Rabbim ümmeti muhammede sabrın tadını almayı nasip etsin bu dünyada alamasak bile karşılığını öbür dünyada muhakkak alırız selametle kalın inşlh

Lika

Bugun bir sohbet vesilesi ile Rabbimiz'in bizlere vermiş olduğu herbir nimete ne kadar çok şüküretsek az diye düşündüm.Hz.Allah'a tevekkül eden, onun emrine râm olana hadsiz hazineler saklıdır.Yeterki gidilecek yolu bulabilmek için O'na her daim dua edebilelim.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

fasulye

Nacizane günüm  hiçbirşey öğretemedi ..
Herbir nefes alışverişi, nabız atışların hakkını veremedik..

setre

Bu gün kendi internet bağlantımın ne kadder önemli olduğunu öğrendim sadakate bir gireyim dedim on kere koptu nerdeyse bağlantı  :scared_14: gh2))
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

mardin

bugün ne ögrendim?
duaların gücünün beni korudugunu ögrendim.
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

Mücteba

Siyaset, para, makam, mevki insanı bozuyormuş.

fasulye

Herşeyden bi haber  düzeysiz insan denilen ne mahlukatlar varmış..

fasulye

Öğrendimki
En çok intihar eden meslek grubu: Şair yazar ve ressamlarmış..

Bu meslek grupları intihar eğilimli yapıyamı sürüklüyor..

Ki neden hangi bir etken tetikliyor.. e52))

...Ve Kadın çok daha intihar ediyor girişimler çok daha cesaretsiz olunca  yaşama şansı çok daha fazlaymış. Erkekler sayıca çok daha az, ama ölüm oranı çok daha fazla  oluyormuş.

Neden acep.

ene dost

Ho'oponopono diye bi yöntem varmış onu öğrendim ilginç geldi hemde çook..
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

fasulye

Amansız aynalar gölgesindeki  soluk silik silüetim; biriktirdiklerinin estetize ihtiyacı var dedi

Gül_Sultan

Çiğköfte yogurmakta yeteneğim olduğunu.  v5))
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

fasulye

Onay almayan çocuklar edebiyata yönelirmiş, kendimle hesaplaştım  son yıllardaki başarısızlık edebiyata ilgi mi uyandırdı acep.. :S

Aslında kişisel bir eksiklik başka yönlerin sivrilmesine ön ayak olabilir, makul geldi gibi..

ene dost

Ayrılık acıtıyormuş...
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

ruy-ı zemin

birşeyler öğrenmem gerektiğini öğrendim... :)
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد