subat ayinda hatim okuyanlar ve hatimlarin düasi sehitlerimize.

Başlatan müteallim, 28 Şubat 2008, 00:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

Subat ayindaki  hatimlerimiz vatan ve mukaddesat icin canini feda eden aziz sehitlerimizin ruhlarina hediye edilecektir.subatda iki kurán hatmi ikide yasini serif hatmi inrilmistir insaAllah martdada ikiser hatim indiririz.

sehitlerimize Hazreti Allahdan rahmet geride kalanlarina sabri cemil temenni ederiz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Gül_Sultan

Amin... Hatimlere iştirak edebilmek ümidiyle. İnşaAllah.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

elfida

Yakarışa geçivermişti hepsi de birden,
İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden;
Kuduruyordu mütegallipler kederinden
...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.

müteallim

okunan 2 kur´an hatmi ve 2 yasini serif hatminin

Yarabbel alemin. Okunan hatmi serifi Basta Rasülüllah efendimizin ve piranimizin yedi mübarekeleri ile huzuru Sirri ahadiyyetine takdim eyledik; Bu asirda sevdigin ,muhabbet ettigin zati seriflerin hürmetine esma-ü-l-husna hurmetine kitabin kur´ani kerim hurmetine  kabul eyle yarabbi.

Hasil olan sevabi Rasülüllah efendimizin ruhu mukaddeselerine hediyye eyledik vasil eyle Sefaati- Rasülüllahdan mahrum eyleme ya rabbi.

Ezvaci-tahirat al ve ashabinin ensar ve muhacirin hazaratinin tabiin ve tebei tabiinin cümle enbiyai uzam Rüsülü kiramin ruhlarinin makamina, fukaha , Ulema , süheda ve bütün büyüklerimizin Ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

Hususu ile bu zamanda kur´ana hizmeti ile ümmeti muhammedin kurtulusuna sebeb olan hazreti üstazimizin ve onun yolunda hizmet edenlerin ruhlarinin makamina ,Bu alemden iman ile göcen ve fatihaya muhtac olan mü´min kardeslerimizin Ruhlarinin makamina , Anne baba ecdat ve akrabai taallukatimizdan ahirete intikal edenlerin ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.
Hususi ile bu hatimleri okuyan kardeslerimizin anne baba ecdadindan ve sevdiklerinden ahirete göcenlerin ruhlarina  hediye eyledik vasil eyle Ya Rabbi.

son zamanlarda vatan, bayrak ,kur´an,islam ve mukaddesatimiz icin canini ve bütün varligini feda eden aziz sehitlerimizin ruhlarinada hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

müminlerin sikintilarinin kalkmasina islami hizmetlerin inkisafina , hidayetden nasibi olanlarin bir an evvel hidayetine, Usati mü´minin günahlarinin affina vesile eyle yarabbi. .

alemleri sereflendiren rasülüllah efendimiz hürmetine hatim ve düalarimizi kabul eyle yarab.amin amin amin  

SUBAT AYI KUR´ANI KERIM HATIM TAKSIMATI (1)
--------------------------
2=Gül_sultan+
3=Muzdarip+
4=Şahsuvar+
5=Mahi+
6=reis-de-aglar+
7=Himmet
8=abi hayat+
9=Miftahulkuluub
10=Ankebut-57+
11=Zaman_1453+
12=Ebyad+
13=Afrah+
14=affan+
15=Benbiryolcuyum+
16=Affan+
17=Zambak+
18=Cevher  +
19=Balyali+
20=İsra+
21=Müteallim+
22=Karanfil +
23=Verda  
24=Ridâ+
25=osmankemal+
26=Durgut74+
27=Elfida+
28=Hira+
29=enfa+
30=Duha-2+
01=Tarihman

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SUBAT AYI KUR´ANI KERIM HATIM TAKSIMATI (2)

1-telecafe
2-yesil+
3-furaj
4-zambak+
5-elfida+
6-müteallim+
7-ahi
8-osmankemal+
9-gül-sultan+
10-bahattinenes+
11-mütevazi
12-furkan 2003+
13-afrah+
14-afrah+
15-sahsuvar
16-zaman_1453+
17-müteallim
18-müteallim
19-müteallim
20-afrah
21-afrah
22-afrah
23-afrah
24-müteallim
25-mütealim
26-mütevazi
27-abihayat
28-afrah
29-afrah
30-afrah

--------------------------------------------------------------------------------------------
subat ayi 1. yasini serif hatmi.

45=müteallim +    
10=afrah +          
5=reis-de-aglar+
8=zambak+
5=nigah+
5= khan+
3=nigah+
5=nakkas+
10=ahmetbahadir+
2=enfa+
5=osmankemal+
5=nakkas+
5=müteallim
10=afrah

----------------------------------------------------
SUBAT AYI 2.YASINI SERIF HATMI.

10==müteallim.
15==zaman1453        
3==durgut74            
6 ==ABI HAYAT:        
3==Nakkas.            
20==fatihan.            
10==enfa
5==Gül Sultan
11==MUZDARIP
10==Khan
 2==isra
10==afrah
5 ==osmankemal
5==nigah
3==elfida
5==reis-de-aglar
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Fatihan

Alıntı yapılan: uzgun - 27 Aralık 2008, 03:07:10
ben 4.5.6ve 7ci cüzleri okudum ama bir hatime benide katarmısınız .birde ben bu konuyla ilgili nsl bilgi alabilirim.yardımcı olusanız sevinirim Allah razı olsun

Kardeşim size daha önce talep etmiş olduğunuz 1-2 ve 3. cüzleri Ocak Ayı hatmi listesinde yazmıştık.4-5-6 ve 7 alınmış durumda.Eğer daha fazla cüz okumak isterseniz ilgili aydaki başlık altına talebinizi iletebilirsiniz.

http://www.sadakat.net/forum/hatim-faaliyetlerimiz/ocak-2009-kurani-kerim-hatmi-icin-cuz-dagilimi-t29664.0.html