sadakat.net sitemizi kac arkadasina duyurdun

Başlatan müteallim, 07 Şubat 2008, 00:33:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uzgun

ben sohbetine gittigim cemaate söyledim..hatta hocam bana siteyle ilgili ver dedi bende anlattım ama kaç kişi üye oldu bilmem.

tefhim

Evet abartılı...
İslamı gerçek manada yaşamayanlara biraz değil çok abartılı.
Arkadaş haklı.
İslamı yaşamakta abartı bizim sitemizin özelliği olmuş ne mutlu.
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.

hizmetci

uludag kardesim elestiriyi elbet kabul ediyoruz ama reis de aglar kardesimiz elestirisini söylemiyorki bizde kabul edip düzeltelim,
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Lika

Elimizden geldiği kadar her fırsatta tanıtmaya gayret ediyoruz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

aydeniz

birçok konuyu arkadaşlarıma göndererek tanıtıyorum fg2))

uhud

bende akraba ve arkadaslarima tavsiye ediyorum uye olanda oldu bi bakim diyende rabbim muvaffak etsin sizleri cok guzel bir site .
SubhânAllahi ve bihamdihi, Subhânallâhi'l-azîm

ihvan

Lika

Alıntı yapılan: aydeniz - 21 Temmuz 2010, 10:34:38
birçok konuyu arkadaşlarıma göndererek tanıtıyorum fg2))

Bu çok güzel işte. Aslında hepimiz bu şekilde yapabilirsek, iki yönlü bir hizmet gerçekleştirmiş oluruz. Allah razı olsun tüm tanıtan kardeşlerimizden :)

Bu vesile ile hatırlatalım, okuduğumuz konuların sağ alt köşesinde ve üst sağ köşesinde "Bu konuyu gönder" butonuna tıklarsak istifade ettiğimiz konuları arkadaşlarımızla da paylaşabiliriz.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

omur

Alıntı Yap
Bu çok güzel işte. Aslında hepimiz bu şekilde yapabilirsek, iki yönlü bir hizmet gerçekleştirmiş oluruz. Allah razı olsun tüm tanıtan kardeşlerimizden :)

Bu vesile ile hatırlatalım, okuduğumuz konuların sağ alt köşesinde ve üst sağ köşesinde "Bu konuyu gönder" butonuna tıklarsak istifade ettiğimiz konuları arkadaşlarımızla da paylaşabiliriz.

Allah razi olsun. Bende artik gönderebilirim o halde.  gh8))

hizmet yolcusu

bu siteyi çok kişiye söyledim inş. girmişlerdir...