sadakat.net sitemizi kac arkadasina duyurdun

Başlatan müteallim, 07 Şubat 2008, 00:33:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

s.a

sadakat net sitemizi daha genis inananlar topluluguna ulastirmak icin kimin ne kadar gayreti oldu. ve kac kisiye ulasabildiniz lütfen bir istatislik yapalimmi.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

ABI HAYAT

benim suana kadar tahminim 15 . üzerinde üye olan tavsiye bilmiyorum kac :sas

İsra

Tam olarak hatırlamıyorum ama her tanıdığıma tavsiye ettiğim için yanlış hatırlamıyorsam 13 veya 14 üye olan var diğerleri sadece incelemekle yetindiler :)

Tesniye

Sadakatimizi o kadar kıskanıyorum ki kimselere tavsiye edemiyorum. Herkes girmesin ; )
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

müteallim

Alıntı yapılan: Tesniye - 07 Şubat 2008, 02:03:00
Sadakatimizi o kadar kıskanıyorum ki kimselere tavsiye edemiyorum. Herkes girmesin ; )

a30)) e56)) &)
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

İsra

Zaten herkes sadakati anlayacak nitelikte değil   =)

Uludag

Alıntı yapılan: Tesniye - 07 Şubat 2008, 02:03:00
Sadakatimizi o kadar kıskanıyorum ki kimselere tavsiye edemiyorum. Herkes girmesin ;)

Zekice bir cevap :)
Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

afrah

Alıntı yapılan: reis-de-aglar - 09 Şubat 2008, 18:36:31
tamam çok güzel bir sitede biraz fazla abartı yapılmamış mı
kardesim demekki kalbinizle baglanmamissiniz sadakatimiza.yoksa böyle yazamazdiniz.birde kalbinizle okuyun, taniyin
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

reis-de-aglar

emeği geçenlerden Allah razı olsun.Allah c.c istifade etmeyi nasip etsin.abartı olmadığını anlıcam sanırım:)
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

tunike

Alıntı YapZaten herkes sadakati anlayacak nitelikte değil   =)
öyle itaatkar bir kul ol ki,dışardan görenler deli desinler.çünkü deli olmadan,veli olunmaz!

Asfa

evet sizinle aynı düşüncedeyim
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

Uludag

Hiç menfi bişey duymaya sabredemiyoruz nedense; aslında tenkid velinimettir. Daha iyiye götürür. Bir mümine bir hatasının gösterilmesi ona semavatın esrarının gösterilmesilden daha hazırlıdır.

Müsade edinde anlatsın; anlat kardeşim ben müsade ediyorum  t3))
&)) &) :mhcp :dgnk :kisss :hihi :sas
Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

Pırıltı

20-25 kişiye duyurdum =)
Çoğu da üye olduu ;)
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

azim

Allah razi olsun bütün Sadakatlilardan.Bu FITNE dolu olan zamanimizda isin icinden cikilmadigi takdirde acip ve 100% güvendigimiz insanlardan birseyler ögrenebilmek Hz Allahin vermis oldugu bir lutufdur sanirim. &) &) &) &) &)
kibris'a sürülen biri hapishane duvarina yazmis<kuluna hismederse Hüdasi,onun yeri olur kibris adasi>
sonra Bir baskasida altina dogrusunu yazdi
<Kuluna hismeylemez Hüda'si,kisinin cektigi kendi cezasi>

azim

Elimizden geldigi kadar kiymetini GERCEKTEN anlayacak olanlara tavsiye etmeye devam ediyoruz  ;)
kibris'a sürülen biri hapishane duvarina yazmis<kuluna hismederse Hüdasi,onun yeri olur kibris adasi>
sonra Bir baskasida altina dogrusunu yazdi
<Kuluna hismeylemez Hüda'si,kisinin cektigi kendi cezasi>