'Anne kadın programı seyretme'

Başlatan Amade, 13 Aralık 2007, 23:30:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amade

'Anne kadın programı seyretme'
Bazı çocukların annelerini artık televizyon başında görmek istemedikleri belirtildi

Son dönemde kadın programlarında yaşanan yayın skandallarından çocukların da şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
RTÜK'ün çocuklar için özel olarak hazırladığı  çocukların özellikle kadın programlarında yaşanan kavgalardan ve ağıtlardan dertli oldukları belirlendi. Kimi çocuklar bıraktıkları mesajlarda, annelerini artık televizyon başında görmek istemediklerini söylerken kimileri ise sabah programları yerine çizgi film önerisinde bulundu. Bazı çocuklarınsa televizyon nedeniyle ebeveynleriyle aralarında kopukluk olduğunu belirtmesi dikkat çekti.

Çocukların RTÜK'e bıraktıkları mesajların bazıları şöyle:

“-Sayın RTÜK, televizyonda olan neredeyse bütün kadın programlarının kalkmasını istiyorum. Bu tür programlar kalkarsa, dilerim ki vatanımız hayırlı birer vatandaş olacaktır.

-Yalvarırım kadın programlarını kaldırın. Resmen iğreniyorum. Kendini bilmeyen bazı kadınlar oraya çıkıp, sanki dertleri varmış gibi ağlıyor.

-ben okuldan eve döndüğüm zaman diliminde, televizyonda kadınlarla ilgili programlar bulunuyor. Ama ben ve benim yaşıtlarım bu programları izleyemiyoruz.

-Bazı kadın programları çocuklara karşı kötü şeyler uyandırıyor. Seda Sayan'ın, Serap Ezgü'nün programları ile Dobra Dobra'nın özellikle kısıtlanması gerekir. Okuldan geldikten sonra hep bu programları izlemek zorunda kalıyoruz.

-Sabahları kadın programlarının kaldırılmasını istiyorum çünkü insanlarımızın ahlakını bozuyorlar. Onların yerine çizgi filmler, spor haberleri veya daha öğretici şeyler olabilir.

-Merhaba RTÜK. Ben kadın programlarından nefret ediyorum. İnsanların kafasını boş şeylerle dolduruyorlar.

-Televizyondaki kadın programlarının psikolojimizi bozduğunu düşünüyorum.

-bence magazin ve kadın programları kaldırılsın. Yerine belgesel ve yarışmalar konsun."

13.12.2007

Gül_Sultan

:) Çocuktan al haberi , MaşaAllah gelecek nesil gümbür gümbür geliyor İnşaAllah. :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

İsra

gerçekten bu tür programlar çok fazla yer alıyor kanallarda..bende eleştiriyordum ama birgün ev halkından biri bu programlardan birini izlerken bende bir  izliyim bakalım ne varmış bu programlarda dedim.. sonrada şöyle düşündüm belkide yardıma muhtaç insanlara bir faydası oluyordur kimine maddi kimine manevi..

birde insana vaybe ne hayatlar varmış ne olaylar yaşanıyormuş hayatta dedirtiyor..

ama bu tür programları izlemek içinde kuvvetli bir bünye lazım:)

eginli

"ama bu tür programları izlemek içinde kuvvetli bir bünye lazım:)"

birde hususiyle mide... (bende bulanti yapiyor) ama malesef programinda adindan anlasildigi üzere kadinlara özel , o bakimdan onlar gayet güclü (bol cene meselesi)... ;)
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

İsra

yanlış anladınız sanırım.. gördüğüm kadarıyla bu programlarda daha çok sorunları olan insanlar katılıyor parçalanmış aileler yoksulluk çeken insanlar vs.dertlerine derman bulmak için katılıyorlar ve bazı yardım sever insanlarda el uzatıyor

eginli

dogru anladigimi düsünüyorum... öyle sorunlarini anlatiyorlarki en ince ayrintilarina kadar, tahammül etmek icin kadin olmak lazim ;)

İsra

izleyen kadınlarda onlarla birlikte ağlıyor =)

eginli

Alıntı yapılan: isra - 14 Aralık 2007, 22:28:36
izleyen kadınlarda onlarla birlikte ağlıyor =)
Allah (c.c.) anlatanlara bir izleyenlere iki kere yardim etsin ;)

Amade

Alıntı yapılan: isra - 14 Aralık 2007, 21:40:12
yanlış anladınız sanırım.. gördüğüm kadarıyla bu programlarda daha çok sorunları olan insanlar katılıyor parçalanmış aileler yoksulluk çeken insanlar &)) vs.dertlerine derman bulmak için katılıyorlar ve bazı yardım sever insanlarda el uzatıyor