Sevdiklerimize Özel Sevgi Sözleri

Başlatan SadakatNet, 03 Kasım 2007, 17:56:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

setre

Seven insan 'senin hatan!' yerine, ''özür dilerim'' diyendir.'Neredesin!' yerine, ''ben buradayım'' diyendir.'Nasıl yaparsın!' yerine, ''Niye yaptığını anlıyorum''diyendir.Ve sevgi,'keşke!' yerine daima, ''İyiki''diyendir.
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

ıeb-i arus

Gönül vermeden,gönül bulamazsınız.
Mevlana hazretleri

atkneyll

Gönlündekini gizleme de gönlümdekiler meydana çıksın ; gücüm neye yeterse buyur , hemen yapayım..  MEVLANA
Biz büyüdük ve kirlendi dünya..

ay-yüzlüm

Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek...
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

söz verdik

arkadasdir insani insan yapan ,arkadasdir insani yoldan cikaran
ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

söz verdik

arkadas ugruna ölmek ne güzeldir ama ugrunda ölecek arkadas bulmak ne zordurr...
ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

Eymen

Bir seni birde msn şifremi unutamam  :isr
Zaman bir kılıçtır; sen onu kesmezsen, o seni keser.

setre

Aşk &Sevgi değerlidir:Değerli olan gizlenir, ortalıkta olan değersizdir  s4))

Hizmet-Nimettir

Gönül Mevlanin Tahti, Mevla gönüle bakti,
Iki cihan betbahti,Kim Gönül Yikar ise...

söz verdik

arkadas insan rezilde eder,vezirde eder..

Devri Âlem

Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir.

-İskender Pala
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ

hizmetci

Hayati güzellestiren Insanlarin güzelligidir...
Kimi caba harcayarak bir güzellik yapmaya calsir, kiminin varligi ise en büyük güzelliktir...
SENIN VARLIGIN GIBI.......
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Hizmet-Nimettir

Hz.Allah kendi rizasi icin birbirini seven kullarina sehitlerin bile imrenecegi tahtlar vaadediyor.O tahtlarda karsilikli oturmak duasiyla...(insaAllah) AMiiiiiiiiiN....

setre

Hani İstanbul'u tarif ederken derler ya;
Yıldızlar bir başka parlar orda.
Hani derler ya;
Denizi berrak,güneşi sıcak,havası temiz,çiçekleri mis kokulu.
Şimdi İstanbulu ben tarif ediyorum iyi dinle;
Yıldızları gözlerin gibi berrak,güneşi senin gibi sıcak,havası yüreğin gibi temiz,mis kokulu.
Herkes İstanbula özenirken ben İstanbul'un özendiği sana sahibim.

Himmet

Ey! Kalbimin üzerinden bir zindan geçerken içimde bulduğum aydınlık olan efendim,
Hücremin penceresine konan mavi gözlü güvercin senmiydin?
.....
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..