Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kınıyorum.....!

Başlatan tarihman, 11 Ekim 2007, 10:12:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarihman

Lütfen Biraz duyarlı olalım; Bir hilal uğruna Gabar Dağında 13 VATAN EVLADI Şehadet Şerbeti İçerken;

hrant öldürüldüğünde, yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra oryantal oynatan kanallara,hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız,hepimiz ermeniyiz'' diyerek soKağa cıkıp 13 şehidimizde evde oturan,umrusamayan insanlara ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum.

racül

Batakliklik varken sinekle ughrasilmaz. Ben kinamiyorum...

Ben susurluk gürültüleri yaparak, terörle mücadelede basarili bir ekibi ve askeri birligi tasfiye edenleri, susurluk olaylari esnasinda "mum söndü oynayan"lari kiniyorum...

Bugün anasina, yavuklusuna ve tezkeresine hasret zavalli anadolu cocuklarini pkknin pususuna salanlari kiniyorum...

Basarili bir özel harekat timinin sessizce hall etmesinin gerektigi isleri, gürültüyle patirtiyla ve acemi askerle hall etmek isteyen,

irakta kurulacak daha ustaca pusularda belki binlerce askerimizi kirdiracak yeteneksiz, stratejisiz, belki de iyi niyetsiz terörle mücadele patirtilarini kiniyorum...

daha söylenecek cok sey var ama,
Kader diye de bir sey var...

Kaderde yüce milletimizin görecegi daha büyük acilar olmali ki, bizi bir girdaba dogru cekmeye calisiyorlar...

Allah encamimizi hayr eylesin...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

Oruc_Reis

bu konu hakkin da  sadece bir konuya degin mek istiyorum (vatan sevgisi ) vatan nini seven kimler  tabiki  ana dolu insani evet aciyi ceken kim  yine  onlar  sehitleri veren kim yine onlar

devletin unuversitelerin den kovulanlar kim bizim analarimiz bizim  sehitlerimizin ananlari bacilari

peki simdi kalk mis  savas cigliklari naralari atan  su yahudi zihniyetinin  naralarina  hizmetmi etmeli yoksa onlarin reklamlarina  isikmi olmali

kendimize gelelim bunlar sadece insanimizi  oyalamak sehit vermisiz  onlarin umrunda bile degil  analar  hergun mehmetcik doguruyor  onlar icin bu anlayis gecerli birigitmis  bir ananin cigeri yanmis   onlar icin vazla bir ifede etmez 

35 yildir bu insanlarimiz  olduruluyor sehit ediliyor  dusunun bir neden bugun teroro orgutu hortladi bugun neden gundemde  kuzey irak var  acik konus mayacagim  ama ilerki gunlerde  Allah nasip ederse gorecez ins nedenini
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

ankebut-57

10 Ekim 2007 Çarşamba 05:08
Süleyman Özışık

Boşuna şehit oluyorsunuz!!

Ocağında bulunduğunuz peygamber adına.. İnandığınız Allah adına..Bir çakıl taşı için canınızı ortaya koyduğunuz bu ülkenin, hissizleşmeyen insanları adına yalvarıyoruz size..

Biliyoruz..

”Allah bize de nasip eder inşAllah” diyerek şahadet şerbeti içmeye gittiğinize Allah’a iman eder gibi iman ettik ve inandık..

Ama ne olur artık şehit düşmeyin....

Haşa..

”Bu ülke için değmez” demiyorum..

Ama bilin ki; eskiden naaşlarınız geldiğinde damarlarında kezzap dolaşıyormuş gibi içi cayır cayır yananlar bile artık şehit düşmenizi kanıksadı..

Bilin ki, siz orada kan akıtırken, birileri burada resepsiyonlarda, kokteyllerde su gibi içki akıtıyor..

Bilin ki sizin orada hainlerin sıktığı kurşunlarla ensenizden vurulmanız, burada televizyonlardaki eğlence programlarının yayınını sekteye uğratmıyor..

Bilin ki sizin şehit düşmeniz taş çatlasa 5 dakika, Kezman’ın kalecinin ayağına basıp basmadığı tartışmaları 1 saat sürüyor..

Bilin ki sizin gövdenizde mermi delikleri açılması, Müjde Ar’ın gazozunun kapağının Bedri tarafından açılması kadar önemli değil..

Sizin kan kırmızı, iç karartıcı halinizi görmektense, BBG evindeki cümbüşü seyredip gözü gönlü açılsın istiyor artık bu memleketin insanı..

Bilin ki bu millet artık sizin için, vatanı için tek yumruk olmayı beceremiyor..

Siz son nefesinizi verirken, biz Türkiye’ye gelen NBA’lı basketçilerin meze diye kullandığı Türk kızların güzelliklerini nefes nefese izliyoruz..

Bilin ki, biz sizi vuran silahların nereden geldiğini bir, hadi bilemedin iki gün, Malezya’nın nasıl bir yer olduğunu ise aylarca tartışıyoruz...

Bilin ki, biz sizin yaz-kış dağlarda ne yiyip ne içtiğinizden, üşüyüp üşümediğinizden çok, okul kapılarında başları kapalı olan türbanlı kızlarımızı konuşuyoruz.. Sizin Kuzey Irak’a girmenizden çok Hayrunnisa Gül’ün protokole girip girmeyeceğini merak ediyoruz..

Boşuna “Vurulduk ey halkım unutma bizi” diye çığlık atmayın.. Biz şu aralar Emin Çölaşan’ın “Kovulduk ey halkım unutma bizi” kitabıyla meşgulüz..

Ve bilin ki;

Bu ülkede şu aralar size ve sizin karın deşici hainlerden koruduğunuz masumlara yapılan alçakça saldırılar için, “Kendileri yapmıştır” diyen haysiyetsizler türedi..

Sizin kendi kendinizi şehit ettiğinizi söyleyecek kadar akılsız ve namussuz yaratıklar var bu ülkede artık ve ne yazık ki onların sesi daha çok çıkıyor artık.. Bu yazının altındaki yorumlara bakarsanız onlardan birkaç tanesini hemen görebilirsiniz..

Sizin Gabar’da, Cudi’de aradıklarınızdan bazılarını biz maaşa bağladık. Meclis’te ceylan derisi koltuklarda ağırlıyoruz.. Hatta inanmayacaksınız, onların telefon paralarını bile biz ödüyoruz..

Siz orada “Her şey vatan için” diye inlerken, biz burada demokrasi adı altında kravatlı teröristlere Türkiye’ye küfretme hakkı tanıyoruz...

Damarında biraz Türk kanı dolaşanları, yüreği sizin için yananları ise “Canım aldırmayın siz o ulusalcılara” diye susturuyoruz..

”Be kardeşim, sizden bize hiç mi fayda yok. Hiç mi yardıma geleniniz olmayacak” diye sorarsanız..

VAllahi biz de gelmek istiyoruz ama ABD’nin izin vereceği günü bekliyoruz..

O güne kadar..

Tekrar yemine verdiriyoruz, “Ne olur şehit düşmeyin”

Bu yazdıklarımızı da duyun ki, bir terörist öldürdüğünüzde sadece bir terörist öldürmediğinizi, buralarda da onlarca teröristi kahrından öldürdüğünüzü bilin..

Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

ankebut-57

Yazı oldukça çok yorum alacak gibi görünüyor. Başlığı gören herkes, "Ne demek şehit olmamak?" diye sert çıkacak belki de. Tabi ki şehit olunacak. Lâkin, yazıda bildirilenler de aklın bir köşesine kazınacak.

Bu ülkede sadece o ahlaksızlar yok. Bu ülkede Vâris-i Rasülün evlatları, din-i mübîn-i İslam'ın sancaktarları var. Onlar hizmetlerini yaparken, afedersiniz itin-köpeğin yaptıklarına bakarak, "Şehit olunmaz-olmayın" demek, bardağın dolu tarafını gör(e)memektir.

Müsterih olun! Şehitlik boşa gitmiyor. Hâlâ ilk günden beri, hedeflenen amacına hizmet etmekte.

Selam ve sevgiler...

Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

eginli

Alıntı yapılan: ankebut-57 - 14 Ekim 2007, 10:04:23
Yazı oldukça çok yorum alacak gibi görünüyor. Başlığı gören herkes, "Ne demek şehit olmamak?" diye sert çıkacak belki de. Tabi ki şehit olunacak. Lâkin, yazıda bildirilenler de aklın bir köşesine kazınacak.

Bu ülkede sadece o ahlaksızlar yok. Bu ülkede Vâris-i Rasülün evlatları, din-i mübîn-i İslam'ın sancaktarları var. Onlar hizmetlerini yaparken, afedersiniz itin-köpeğin yaptıklarına bakarak, "Şehit olunmaz-olmayın" demek, bardağın dolu tarafını gör(e)memektir.

Müsterih olun! Şehitlik boşa gitmiyor. Hâlâ ilk günden beri, hedeflenen amacına hizmet etmekte.

Selam ve sevgiler...

tesekkür ederim kardesim icime su serptin ,umarim  (bende öyle inanmak istiyorum) söyledigin gibidir...
Allah (c.c.) sehitlerimize rahmet etsin bizleride sefaatlerine nail etsin ...aminnn...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

fatmer

bu ülke için nekadar kan dökülürse dökülsün ne kadar çoçuk babasız kalırsa kalsın ne kadar anne bağrına taş basarsa bassın ne kadar yürek acıyla yanarsa yansın hepsi boş ne kaybettiğimz koskoca osmanlı geri gelir nede şehitlerimiz arkasından döktüğümüz yaşlar iyisimi biz hayır ile dua edelim