Anasayfamızda ufak tefek değişiklikler

Başlatan Miftahulkuluub, 07 Ekim 2007, 03:25:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tk1978

Elinize emeginize saglik Arkadaslar. Güzel olmus. Ama bir konu var umarim yanlis anlamassiniz. Söylim´de, yaparsiniz yapmassiniz size kalmis. Orda bir "S" harfi var. Cok itici buluyorum. Iticiligi ise, bana Dialogcu bir TV kanalini hatirlatiyor. Ondada kirmizi beyaz var ve "S". Bu yüz´den onu gördükce Dialogcular geliyor aklima. Ama siz bilirsiniz tabiki....

mazhar

Dün beğendiğim sayfada bu s harfi yoktu,yeni eklenmiş bunu beğenmedim dünkü daha güzel di...

İsra

Cok guzel olmus ama kirmizi renk olmamis

Mücteba

Ellerinize sağlık teşekkür ederiz.

Yapıcı Tenkidler
1- Kırmızı renk olmamış dünkü daha güzeldi,
2- Mevlevi figurü kaldırılabilir,
3- Kız Kulesi kaldırılabilir,
4- Sade, şık, estetik ve etkileyici bir tasarım bekliyoruz.
e73))
Lütfen "o kadar biliyorsan sen de yap" demeyin. Grafik ve tasarım  hususunda yetenekli değilim.  +=)

mazhar

Şimdi daha sade ve güzel oldu...
Yazı karekteri de düz  ve kalın olursa daha okunaklı olur....
Şimdi Mifatahulkuluup kardeşimiz de diyecek'ki; yahu bu arkadaşlara  da hiç bir şey beğendiremiyorum.. :)

tk1978

&))Güzel. Hakikaten güzel olmus. Su sag taraf biraz bos duruyor gibi sanki.  :isr

Fatihan

Sağ taraf küçük ekranlarda boş gibi gözükmekte.Normal ve büyük ekranlarda ise normal gözükmekte. Boş gözükmesin diye biraz daha sağa kaydırınca büyük ekranlarda taşma oluyor.

zaman_1453

Ellerinize sağlık fakat  Mücteba'nın da ifade ettiği gibi ....
Daha şık, estetik,etkileyici tasarımlar bekliyoruz sadakatten
2003'den beri ifadesi de olmamış sanki e52)) e52)) e52))

tk1978

Alıntı yapılan: Fatihan - 10 Ağustos 2012, 10:01:27
Sağ taraf küçük ekranlarda boş gibi gözükmekte.Normal ve büyük ekranlarda ise normal gözükmekte. Boş gözükmesin diye biraz daha sağa kaydırınca büyük ekranlarda taşma oluyor.
Tamamdir Kardesim. Anlasilmis´dir