Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Masaüstlerinizi görelim =)

Başlatan duha, 03 Ekim 2007, 22:27:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

evet masaüstlerinizi görelim hadi bakalım siftah benden gerisi sizden  :iconwink: :dragur: ;)

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

ankebut-57

Bugün XP Temalarını denerken eski temayı kaybettim bu geldi. Eskisini geri getirmenin bir çaresi yok mudur?
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

duha

tşşkler öncelikle paylaştınız için  :) şimcik o duvar kağıdının pek gelebilceni sanmıyorum eğer pc nize kaydetmen ayarlardan duvarkağıdıyapmış iseniz yeni bi duvar kağıdı ile değiştirdiniz zamann o otomatik olarak kendini yok eder ayarlardada masaütündede yeni resim kalır  :S  ama i sistemi geri yüklemeyi deneyin olur belki,umarım anlatabilmişimdir  :)

[/center]

ankebut-57

Şimdi temayı yine değiştirdim. Öncekine benziyor ama tam değil.

www.ayasofya.org

ebyad

masa üzerinde bu kadar çok şey olması pc'yi yavaşlatmaz mı??
e acı kaybetmek için sahiplik..!!
ÖLÜMLÜYÜ SEVMEK NE KORKULU İŞ.!

ankebut-57

Çok düzenli görünüyor değil mi? :hihi :sas

www.ayasofya.org

anisa19

Acaba aradiginizi bulmak zor olmuyormu :)
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

duha

burdanmı yapılıyorsunuz acaba ?

[/center]

ankebut-57

Yok. Googleden Windows temaları diye aratın ve indirip kurun. Windows'un kendi temaları kısıtlı ve birkaç adet. Ama intenette çok farklı temalar var. Şimdi bile değiştirdim.

www.ayasofya.org

duha

[/center]

Fatihan

MaşAllah Baya zenginsiniz.Bir arkadaşta söylemiş masaüstünde çok fazla şayin bulunması yavaşlatır bilgisayarı...

duha

Alıntı yapılan: fatihan - 20 Ekim 2007, 19:18:16
MaşAllah Baya zenginsiniz.Bir arkadaşta söylemiş masaüstünde çok fazla şayin bulunması yavaşlatır bilgisayarı...

zenginiz ama yakında hangi prgm mın neye yaradını neyi nerde kullandımı şaşarıcam aklım çorba oldu  :dgnk :dgnk :sas evet yavaşlatıyor ama eğer belge resim müzik yada klasör olunca oluyor bu genelikle yoksa prgm ların kıssayolları pek etkilemiyor gibi  e52)) e58))

[/center]

Fatihan

Evet program kısayolları filan etkilemez.Sadece masaüstündeki herşey C ye dahil olduğu için Pc yi zorlar.C ne kadar boş olursa o kadar iyi performans alınır.Onun için arşivi D veya diğer diskleride saklamak gerek...

duha

Alıntı yapılan: fatihan - 20 Ekim 2007, 19:39:29
Evet program kısayolları filan etkilemez.Sadece masaüstündeki herşey C ye dahil olduğu için Pc yi zorlar.C ne kadar boş olursa o kadar iyi performans alınır.Onun için arşivi D veya diğer diskleride saklamak gerek...

evet o yüzden benim genellikle herşeyim d dedir  ;) sadece yaptığım videolar vs c ye koyarım onlarda boyut büyük d ye sığdıramıyorum  :D

[/center]

tarihman