Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

İstanbul İntihar Etti

Başlatan ümmid-i visâl, 25 Ağustos 2007, 15:44:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ümmid-i visâl

Önce erkek oldu kadınlar, kadın oldu erkekler istiklal caddesinde. Kalbi temiz olan cenneti hakedecekdi. Sorun değildi camilerin dolup taşması, turistlerin fotoğraf çekmesi için yapılmış gibi mahzundu bütün evleri Allahın. Marmara denizi murdar oldu hayasızların kadın erkek karmakarışık girmesi ile içine. Fatih câminden akıp gitmiyordu ezan sesi artık. Zira az ötede açılmış müziğin sesi bastıracak kadar çoktu ezân sesini.

İstanbul intihar etti.

Keferelerin yaptıkları belki de o kadar koymamıştı istanbula. Ama müslüman kadının sembolu haline gelen tesettürü taşıyan kadınların son ahvalı çıldırtmaya yetmişti istanbulu. Başında tesettür altında kot pantolon, başında tesettür dudağı boyalı, başında tesettür yürüyüşü oynak, başında tesettür ama trende tramwayda yada otobüste bir diğer tesettürlü ile kahkaha ata ata konuşacak kadar küstah.

İşte buydu en çok sızlatan yüreğini istanbulun. Fatih söz vermişti halbuki fethetmeden önce. Fatih güvenmişti torunlarına. İstanbul Fatih e verdiği sözü tuttu ama Fatihin torunları ihanet etti İstanbula verilmiş bir söze.

Ve İstanbul kaybedip bütün ihtişamını. Bırakarak ardında bir günah selini. Son bir defa okuttuktan sonra ezânları Minareden. Dayanamadı Ve İstanbul

İstanbul intihar etti

Muhammed YILDIZ

Düşünce İklimi

ben biryolcuyum

günümüzde bu tipler hortladı bakıyorsun hanım üstünde mantosu altında pantolon  bunu cevaz veren hocalarda türedi.
Senden daha yüksek birisi konuşurken onun söylediğini daha iyi bilsen bile sakın itiraz etme.

ümmid-i visâl

Alıntı yapılan: "ben biryolcuyum"günümüzde bu tipler hortladı bakıyorsun hanım üstünde mantosu altında pantolon  bunu cevaz veren hocalarda türedi.

evet hortladı malesef.diğer söylediğinizle ilgili yorum yapmak bana düşmez