Evet efem niye gizlisiniz bakalım =)

Başlatan duha, 28 Ağustos 2007, 04:53:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gül_mira

gül_mira, ankebut-57, hocaoğlu (+ 2 Gizli) ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demek 2 gizliden biri sensin :D kenz

ben açıkça fikrimi beyan ediyorum kardeşim gizli olanlar cevaplasın lütfen a31))
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa,rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...

ankebut-57

Duha bu konuyu sen mi açmıştın?  e55))

:hihi
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

Fatihan

Admin herkesi gizli yapsın en iyisi ne zaman kimin olduğu belli olmasın :)

racül

Bir dialog masali:

- Nerdesin?
- Isteyim, mesaiye kaldim. Bungünlerde biliyorsun isler yogun. Isten atilanlar da girla gidiyor. Fazla mesai istersen yapma. Adam kapinin önüne koyuyor. Ekmek aslanin bagirsaginda. Kimse senin evinde hanimin cocuklarin bekliyormus dinlemiyor. Biktim bu hayattan. Bir an evvel eve gelip senin yaptigin buz gibi  e56)) öhühömms yani sicacik sütlü kahveni yudumlamak istiyorum. Ama ah su chefin tepeme diktigi dag gibi isler...
- Yine suc üstü yakalanmis gibi laflari ard ardina makineli tüfek gibi siraliyorsun. Ne karistiriyorsun bakiim sen??
- Nasi yani..? Sen günahimi aliyosun ama.. Ben ailem icin özel hayatimi feda edip buralarda fazla mesailerde sürünüyorum. Sense beni itham ediyorsun. Olmuyor ama..
- Birak bunlari, bilgisayari actim, yine sadakatte online gözüküyorsun. Fazla mesaiymis. Bak babani da cagirdim. Hani su iki bucuk aydan beri degistirmedigin oturma odasi lambasi icin geldi. Sana verdigi süre bir hafta önce dolmustu... Su an yan odada o da sadakatte.. Fazla mesaini takdir hisleriyle izliyor... :hihi :hihi :hihi

...............

Evet hanimlar beyler,

böyle bir dialogtan sonra hala online kalmaya devam eden postkazak (tedbirsiz) delikanli var mi aranizda???

Niye offline olmayalim yahuu huu huu a21))
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

duha

Alıntı yapılan: racül - 20 Ekim 2007, 17:11:58
Bir dialog masali:

- Nerdesin?
- Isteyim, mesaiye kaldim. Bungünlerde biliyorsun isler yogun. Isten atilanlar da girla gidiyor. Fazla mesai istersen yapma. Adam kapinin önüne koyuyor. Ekmek aslanin bagirsaginda. Kimse senin evinde hanimin cocuklarin bekliyormus dinlemiyor. Biktim bu hayattan. Bir an evvel eve gelip senin yaptigin buz gibi  e56)) öhühömms yani sicacik sütlü kahveni yudumlamak istiyorum. Ama ah su chefin tepeme diktigi dag gibi isler...
- Yine suc üstü yakalanmis gibi laflari ard ardina makineli tüfek gibi siraliyorsun. Ne karistiriyorsun bakiim sen??
- Nasi yani..? Sen günahimi aliyosun ama.. Ben ailem icin özel hayatimi feda edip buralarda fazla mesailerde sürünüyorum. Sense beni itham ediyorsun. Olmuyor ama..
- Birak bunlari, bilgisayari actim, yine sadakatte online gözüküyorsun. Fazla mesaiymis. Bak babani da cagirdim. Hani su iki bucuk aydan beri degistirmedigin oturma odasi lambasi icin geldi. Sana verdigi süre bir hafta önce dolmustu... Su an yan odada o da sadakatte.. Fazla mesaini takdir hisleriyle izliyor... :hihi :hihi :hihi

...............

Evet hanimlar beyler,

böyle bir dialogtan sonra hala online kalmaya devam eden postkazak (tedbirsiz) delikanli var mi aranizda???

Niye offline olmayalim yahuu huu huu a21))

süperdii  :hihi :hihi :hihi :hihi offilen olmayalım lütfen buda bi kampayna olsun  &) &) &) böylece yakalnamk daha kolay olur kadınıda gözüm tuttu  :hihi :hihi &)) &))

anketbut kardeşim he ben açtım ama kaçıyorum yakında 3ncü dünya savaşı çıkıcak benim yüzümden  e45)) :hihi :hihi :hihi :hihi  a15)) a15)) :dgnk
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

racül

Alıntı Yapanketbut kardeşim he ben açtım ama kaçıyorum yakında 3ncü dünya savaşı çıkıcak benim yüzümden  Teslim oluyorum Hihhihhii Hihhihhii Hihhihhii Hihhihhii  The hahahaha The hahahaha Kafam karıştı yaw

Burasi ücüncü dünya savasi cikarmaz.
Ama cikan ücüncü dünya savaslarinin gizli maddeleri, giizli sebeb sonuclari, gizli faturalarina dair ipuclari verir.

Esrar perdesine üfledin,

Pandoranin kutusunu actin...

Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss

duha

Alıntı yapılan: racül - 20 Ekim 2007, 18:31:10
Alıntı Yapanketbut kardeşim he ben açtım ama kaçıyorum yakında 3ncü dünya savaşı çıkıcak benim yüzümden  Teslim oluyorum Hihhihhii Hihhihhii Hihhihhii Hihhihhii  The hahahaha The hahahaha Kafam karıştı yaw

Burasi ücüncü dünya savasi cikarmaz.
Ama cikan ücüncü dünya savaslarinin gizli maddeleri, giizli sebeb sonuclari, gizli faturalarina dair ipuclari verir.

Esrar perdesine üfledin,

Pandoranin kutusunu actin...

öylemi yaptım  +=) +=) aama teslim olmuyorum teslim olursam linç olma konusu sözkonusu ben kaçıyorum  :hihi :hihi :sas :dgnk :kisss
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

afrah

gizli kalmak istiyorsak, neden üye oluyoruzki ozaman
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

racül

Felsefenin aygazi sorulardir..

Bu konuda ufuk zorlayici, hermetige yeni acilimlar getirecek, Hayatin ve forumlarin anlamina dair ezber bozacak fikirleri kiskirtan yepyeni bir soru daha...

Beyin firtinasi devam ediyor...

a30))

Bi taraftan cayimizi icip bi taraftan da kisisel gelisimimizi saglama icin pozisyon almis, "gizli" bir yerden "derin" cevaplarinizi beklemekteyiz...
                                                Theodor Heuss

enfa

niye bu kadar merak uyandırmış anlamadım e60))

bazen mesajlara cevap yazacak kadar vakti olmayıp sadece bakalım ne olmuş diye bi girip çıkması gerekiyordur.
ya da böyle bi polemik oluşacağını önceden kestirip offline olmak istemiştir.
patronuyla birlikte aynı forma üye olmasının gerektirdiği bi tercih de olablir.
belki istihbarat ajanı olma hayali olup bunu gerçekleştirememiş ve burda bir nebze olsun gizli olarak kendini teselli ettiğini zanneden arkadaşlarımız vardır.

vs. vs. diyerek nedenleri çoğaltabiliriz ve buna karşı olan arkadaşlara tercihimize saygı lütfen diyoruz  :dragur:

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Fatihan

şu an forumda 1 gizli var kim acaba diyordum öğrenmiş olduk :)

enfa

sakadatin enlerini seçecek olsak enn meraklı üyeyi seçmek oldukça zor olacak fazlasıyla aday var  :oops:

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Fatihan

belki başka şeylere de aday gösteriliriz ne bileyim.

Ben gizlilerin o anki marjinal faydalarını hesap etmeye çalışıyorum  :p

Asfa

:hihi
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

Fatihan

Son zamanlarda iyice alışkanlık oldu.Hep gizli kalıyorum :)