Evet efem niye gizlisiniz bakalım =)

Başlatan duha, 28 Ağustos 2007, 04:53:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

Alıntı yapılan: ankebut-57 - 17 Ekim 2007, 18:18:37
Onlar forumun derin devleti. :)

çok yerinde bi söz tebrikler  &)  b34))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

münib

online olmuşum :).yani gizli olmayı ben seçmemişimmi?ama belki şimdide ofline olmak istiyorumdur,benim inisiyatifimde değil galiba bu durum e52)).neyse teşekkür ederim..
DE KORKMA;MÜSLÜMANIM GÖĞSÜN İMANLA DOLSUN
İRTİCA İSLAM İSE
BAŞIMIN TACI OLSUN!

İsra

forumumuzda derin devlat olmasın herkes çıksın ortaya =)

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Fatihan

Sanırım şu an gizlenmek filan mümkün değil.

Lika

Alıntı yapılan: duha - 28 Ağustos 2007, 04:53:29
hep merak ettiğim bişeydir sitedeki gizli üyelerin neden gizli oldukları hade soru benden cvblamak sizden bekliyorum :P  :P  :P  :D  :D  :D

bizlerde gizliler arasındayız sanırım:) belli bir sebebi yok,tercih meselesi diyebiliriz:)

Ancak eski sistemde bu durum bizim insiyatifimizde iken artık bizler prfliden bunu değiştiremiyoruz..yani ilk sistemde nasıl ayarlandıysa öyle kaldı..Ancak sadakatle aynı sistemi kullanan diğer forumlarda sizler tercihinize göre bunu ayarlayabiliyorsunuz
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

racül

Ben moderatörsem,

vatandas benim hangi saatte hangi anda, hangi cürmü esnasinda kendisini cürmü meshud halinde yakalayacagimdan emin olamamali..

Moderatörlerin hepicigi offline,
simdi gireyim su siteye, cöplerimi dökeyim, köpegimi ipsiz gezdireyim, kagit mendilimi atayim falan gibi bir niyet icine girer girmez, racül offline yazar online olur, gecenin hangi saatinde girecegi belli olmaz deyup,

seni' fiiline girisemeden hevesi kirilmali..

Reji uyur, kacakci sinir gecip
Dolanir Urfa Mardin Antep Kilis
Müsteri kiliginda enseler, bir tütün icip,
Kacakcinin korkulu rüyasi gizli polis..
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

duha

Alıntı yapılan: racül - 20 Ekim 2007, 04:32:05
Ben moderatörsem,

vatandas benim hangi saatte hangi anda, hangi cürmü esnasinda kendisini cürmü meshud halinde yakalayacagimdan emin olamamali..

Moderatörlerin hepicigi offline,
simdi gireyim su siteye, cöplerimi dökeyim, köpegimi ipsiz gezdireyim, kagit mendilimi atayim falan gibi bir niyet icine girer girmez, racül offline yazar online olur, gecenin hangi saatinde girecegi belli olmaz deyup,

seni' fiiline girisemeden hevesi kirilmali..

Reji uyur, kacakci sinir gecip
Dolanir Urfa Mardin Antep Kilis
Müsteri kiliginda enseler, bir tütün icip,
Kacakcinin korkulu rüyasi gizli polis..

süper bi yanıt  &) &) &) &)) &)) &)) :hihi :hihi
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Miftahulkuluub

Alıntı yapılan: Hendese - 19 Ekim 2007, 07:12:24
Alıntı yapılan: duha - 28 Ağustos 2007, 04:53:29
hep merak ettiğim bişeydir sitedeki gizli üyelerin neden gizli oldukları hade soru benden cvblamak sizden bekliyorum :P  :P  :P  :D  :D  :D

bizlerde gizliler arasındayız sanırım:) belli bir sebebi yok,tercih meselesi diyebiliriz:)

Ancak eski sistemde bu durum bizim insiyatifimizde iken artık bizler prfliden bunu değiştiremiyoruz..yani ilk sistemde nasıl ayarlandıysa öyle kaldı..Ancak sadakatle aynı sistemi kullanan diğer forumlarda sizler tercihinize göre bunu ayarlayabiliyorsunuz

O da bizim tercihimiz meselesi :)

Yani istesek herkesin kendisi ayarlayabilir ama herhan gibir nedeni yok aslında,tercih meselesi :D
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Fatihan

Tercihlerimizde bir değişiklik yapsak ben de gizli olmak istiyorum :)

Miftahulkuluub

İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

ankebut-57

Esrarengiz olmak herkesin hoşuna gidiyor galiba. :)
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

gül_mira

hadi yöneticileri anlayabiliyorum da kardeşim neden gizli olmayı tercih ederki bir insan?Herkes açık oynamalı zaten sitenin belli kuralları var, uymayan girmez Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa?
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa,rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...

kenz

Ya bu gizli olup olmamak çokmu sorun olduki  h33))
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN
İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN
İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN
İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN

Fatihan

Alıntı yapılan: Miftahulkuluub - 20 Ekim 2007, 16:52:48
Hallederiz  ; )

Ama bazen gizli bazen aşikar olmak istiyorum.

Çok mu masraflı oldum ne :)