Sadakat Forum'un Müdavimleri :))

Başlatan Fatihan, 03 Ağustos 2007, 12:50:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oruc_Reis

yaws kardesim ben sana demedimmi sen de bir acyiplik var sen geldin sadakat uyelerinde  ozellikle  yasli dede ve nineler de bir aliskanlik oldu  :D  :oops:

yarin da yeni dogmus beblerin sadakat ailesine katilirlarsa  hic sasirmaa :D

sana ben soyluyorum kardesm fatihan boyle gidersen hesaplarima gore  dunyanin  yuz de  95 ini sadakatli yapacan haberin olaaaaaaa :oops:  :D
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

duha

Hepsi çok güzel ellerinize sağlık :D
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

İsra

Alıntı yapılan: "fatihan"-Ninen Sadakat'li olur da Biz Olmazmıyız?

-Çok Şükür SADAKAT'LİYİZ !

[/
quote]

çok hoş ya=)

Fatihan

Alıntı yapılan: "EL-ENSAR"yaws kardesim ben sana demedimmi sen de bir acyiplik var sen geldin sadakat uyelerinde  ozellikle  yasli dede ve nineler de bir aliskanlik oldu  :D  :oops:

yarin da yeni dogmus beblerin sadakat ailesine katilirlarsa  hic sasirmaa :D

sana ben soyluyorum kardesm fatihan boyle gidersen hesaplarima gore  dunyanin  yuz de  95 ini sadakatli yapacan haberin olaaaaaaa :oops:  :D

Birgün herkes SADAKAT'li olacak !  :lol:  8-)

duha

buda benden 8-)  :D

miftah abi aldım sloganını kusura bakma :oops:  :)

[/center]

Fatihan

Hay Güzel ninem benim.

Ellerine sağlık duha kardeş.... :x  :x  :x

duha

[/center]

İsra

şimdi sadakat üyelerinin yaşlarını merak ettim en büyük ve en küçük üyelerimiz kaç yaşında acaba

Fatihan

7den başlıyor alt sınır üst sınırı bilmiyorum artık :)

Yaşlarımızı söylemeyelim bizde kalsın :wink:

Himmet

Haklısınız kardeşim.Teşekkür ederiz... :)
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

İsra

Alıntı yapılan: "fatihan"7den başlıyor alt sınır üst sınırı bilmiyorum artık :)

Yaşlarımızı söylemeyelim bizde kalsın :wink:

şunun için sordum resimdeki nine ve dedeyi görünce çok hoşuma gittiler acaba bu yaşlarda üyelerimiz varmı diye yoksa herkesin yaşı kendinde kalsın=)

ve tabiki küçük kardeşlerimizide aramızda görmek isteriz onlarında sadakatten istifade etmeleri için :gul:

Fatihan

Allah nasip ederse Her birerimiz inşAllah o nineler dedeler gibi olacağız.Gözlüklerimizi takacağız ve devam diyeceğiz yazmaya- paylaşmaya....

İsra