En çok hangi üyeleri görmek istersiniz?

Başlatan Tesniye, 15 Temmuz 2007, 11:00:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

racül

Evet hanciyi görmek istiyoruz
Ama ben daha cok enkarali muallim kardesimi özledim. Burada simdi dev harflerle bile olsa enkara yazsam,
kimse parklar ve bahceler müdürlügünün eserlerini download ederek, ankara en kara degil, en yesil demek icin ugrasmiyor..
Rivyetlere göre melih gökcek istanbulda feribot hatti var da ankara üvey evlat mi falan diyesiymis... :lol:

BIr de Muallim_abi vardi
Muallim_abi,
senin yoklugunda siiler de bu siteye gelmez oldular. Hasa siileri rafizileri falan özledigimizden falan degil de,
bilgisayar titriyordu sadakati okurken. Simdi kur bilgisayarini (yesilin maviyle en güzel sarmas dolas oldugu ankaranin tabii güzelliklerinden birine,) Bethoven dinleyerek hem sadakati oku hem de uyukla... (Muallimin ruhu ankara dedik gel artik)

Ceo ve kul diye iki üye daha var aslinda, ben onlari da görmek istiyorum...

Ama hepsi bir yana benim en cok görmek istedigim üye Müteallim...

:D
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

İsra

evet racül kardeşim size katılıyorum müallim ve muallim abiyide aramızda çok görmek istediğimiz üyelerimizden ama kayıplara karıştılar maalesef onları tekrar aramızda görmek ve bilgilerinden istifade edebilmek için özel davatiyemi yollasak :gul:

gerçi arada sizde kayıplara kaşırışıyorsunuz :oops:

Fatihan

Muallim_abi ve Hancı çok meşguller sanırım pek göremeyeceğiz gibi geliyor :(

Asfa

kardeşlerimizinde istediği gibi benimde tek arzum o ''bütün sadakat üyelerinin aynı anda açık olması'' inşAllah bir gün nasip olurda yaşarız
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

meyyit-i müteharrik

geçen gün rüyamda miftahulkuluub bütün üyelere mesaj gönderiyodu pazar bütün üyeler İstanbul yeni cami de toplanacak diye. keşke gerçek olsa ama zor gibi
görmem mümkünken açamıyorum gözlerimi

feyiz

Alıntı Yap''Sadakatin bütün üyeleri hiç bir ayırm yapmadan her zaman  benim için değerlidir'' (isra)

Allah razı olsun isra kardeşim sizin gibi samimi kardeşlerimle aynı ortamı paylaşmak beni çok mutlu ediyor.Sadakatte yeniyim fakat kendimi sadakatin yerlisi gibi hissediyorum,buradaki ortam hakikaten mükemmel(mübala yapmadan tüm samimiyetimle söylüyorum).Paylaşımlar çok değerli...Ayrıca yoklama listesinde elimden geldiğince yer almaya çalışıyorum :oops:

Ey can aradığın huzursa şayet,
            Tek adres Sadakat İslami Forumdur elbet    m1))                                          

"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

ENE 67

Müteallim,fatihan ve isra bunlarin yorumlarini ve yazilarini takib ediyorum.Bunlari görmek isterdim.

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

ay-yüzlüm

Alıntı yapılan: Asfa - 09 Mart 2008, 14:38:43
kardeşlerimizinde istediği gibi benimde tek arzum o ''bütün sadakat üyelerinin aynı anda açık olması'' inşAllah bir gün nasip olurda yaşarız

aynen inşAllah birgün olur..
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

fasulye

Tuğra Ayışığı..
Dünya gözüyle görmezsem içime dert olacak..  :hihi

Buğulu Ay

en çok kendimi görmek isterim   gh4))   :hihi
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

الله هو ا لو لي

omur

Gül_Sultan

Kendini gizleyen üyeleri. :) e56)) -))? e45))
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

duha

Merakınızı gideriyim gizlenenlerden biri bendim  m2))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Gül_Sultan

:) :) Duha ne kadar aktifsen hiç dikkatimi çekmemiş gizli olduğun kardeşim, biz seni hep ç.i. giriyorsun zannediyorduk.

Neyse o zaman seni gizli olarak kabul ediyimde, birazcık merakım giderilmiş olsun. :)

Zaten bu gizliliğin amacını bir türlü anlamış değilim, niye gizlenilirki. Zaten admin ile modlar herkesi görüyor, kimin ne yaptığını biliyorlar. Bu saklambaç oyunu gibi saklanış nedendir kafamın yatmadığı mevzulardan biridir. +=)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

duha

Dönem dönem değişiyor saklambaç oynamak istediğim zaman gizliliğe bürünüyorum ben burdayım demek istediğimdede çevrim içi   e60))  :)

Benim amacım bu diğer gizlileri bilemicem kardeşim  fg2)) :kart
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]