En çok hangi üyeleri görmek istersiniz?

Başlatan Tesniye, 15 Temmuz 2007, 11:00:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tesniye

Forumda en çok hangi üyeleri görmek istersiniz. Onun online olduğunu görünce heyecanlandığınız, yazılarını takip ettiğiniz, uzun süre foruma gelmediği zaman dikkatinizden kaçmayanlar var mı?

Benim hiç yok mesela   l6))

Not: Bu başlığın telif hakkı bana ait değildir. Başka siteden ödünççaldım. :oops:
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

müteallim

tarihman ile fatihan üyelerimizi daima görmek isterim.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Vuslat Yolcusu

herkesi görmek isteriz.

Oruc_Reis

Butun kardeslerimizin  ayni anda bulunmasi beni mutlu eder
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

İsra

başta müteallim hocamız olmak üzere bütün sadakat ailesini her zaman forumda görmek beni sevindirir.

uzun süre forumda görmediğimiz arkadaşlarımız oluyor ve gözümüz arıyor o yüzden yoklama listesi ve kayıplar listesi başlığını açtık:)

sadakatin bütün üyeleri hiç bir ayırm yapmadan her zaman  benim için değerlidir

müteallim

bende bütün üyelerimizi görmek isterim amma yazilarindan dolayi ikisini tercih etmistim.

hele su degerli admin miftahimiz yokmu onu baya özledik .arasira yazilarini okusakda yakindan görmek isteriz
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Fatihan

Alıntı yapılan: müteallim

tarihman ile fatihan üyelerimizi daima görmek isterim.

Allah razı olsun hocam.

Sadakat üyelerinin hepsi değerlidir, El-ensar kardeşimin dediği gibi hepsini aynı anda online görmek doğrusu çok sevindirirdi beni.Siteyi açınca ilk oraya bakarım zaten kaç kişi var kimler var...

Ama inşAllah bir gün tüm üyeler aynı anda online oluruz...

İsra

Alıntı Yap
Ama inşAllah bir gün tüm üyeler aynı anda online oluruz...
benimde en büyük dileğim bir defasında bunu organize etmeye çalıştık ama başaramadık inşaAllah birgün başarırız bunu :gul:

Himmet

Alıntı yapılan: "isra"başta müteallim hocamız olmak üzere bütün sadakat ailesini her zaman forumda görmek beni sevindirir.

uzun süre forumda görmediğimiz arkadaşlarımız oluyor ve gözümüz arıyor o yüzden yoklama listesi ve kayıplar listesi başlığını açtık:)

sadakatin bütün üyeleri hiç bir ayırm yapmadan her zaman  benim için değerlidir
:x
Ben isim yazmayayım.Özel olan kardeşlerimiz var elbette ama diğer arkadaşlara ayıp olabilir.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

duha

fatihan  :oops:

müteallim ve racül hocamız :)

miftahulkuluub  :)

rahname ve kenz  :)

Vuslat Yolcusu
:oops:

muallim de özledik açıkçası :roll:  :roll:  

ubudiyet kardeşimiz bayadır yok ortalıkta :roll:

bu liste uzarda uzar ve aklıma gelmeyen dier tüm değerli sadakat üyeleri   :)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

kenz

Tüm herkesi görmek istesekde
En çok görmek istediğim ilminden çok istifade edeceğimi düşündüğüm hocam müteallim ...
El-ensar kardeşimin yorumlardaki sert tavrı....
Fatihan kardeşimin yazıları....
Rahnamenin az öz yorumları......
Ankebut-57 görmek isterim...
Ahi kardeşimide görmek isterim....
Zambak kardeşim.....
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN
İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN
İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN
İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN

Oruc_Reis

:oops:  :oops:  : :)

Allah razi olsun kardesim
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

Ahi

Yukarıda bazı arkadaşların belirttiği gibi bende nick yazmayacağım. Benim için bütün sadakat üyeleri değerli.
[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]

Fatihan

İsimlerimizi zikredenlere teşekkür ediyorum.Bizim için de elbette vardır özel olanlar ama zikretmem uygun düşmez.

İsra

Sitemizin emektarı ve demir başlarından yokluğunu her zaman hissettiğimiz hancı kardeşimizide aramızda görmeyi çok istiyoruz...

Burdan ona seslenmek istiyorum

hancı kardeşim nerelerdesin sadakatteki aileni unuttun mu yoksa   :)