Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Neden esrar çekmiyorsun delikanlı?

Başlatan Fatihan, 12 Haziran 2007, 10:15:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

İlginç bir dönem daha yaşıyor memleketimiz. Anlamlandırılamayan birçok meseleyle karşı karşıyayız. Kuzey Irak'a sürüklenmek istenen ordumuz, ardı ardına gelen bombalama ve terör eylemleri siyasetteki çalkantılar ve sayılabilecek birçok konu başlığı daha...

Ülkemiz çok sıkıntılı günler yaşıyor son birkaç aydır. Göz göre göre parçalanma sürecinin içerisine çekiliyor adeta. Herkes bilinçaltında kabul etse de dile getirmekten kaçınıyor.

Bu hengamenin içerisinde son birkaç gündür belli kesimlerin tescilli kalemşorluğunu yapan medya organları ise acayip bir konuyu memleketin gündemine taşımanın uğraşını veriyor. Bağcılar Lisesi'nde öğrenciler namaz kılıyor.

Kendini bilmezin biri ibadet eden gençleri kameraya çekmiş. Görüntülerde pırıl pırıl liseli gençler namaz kılıyor. Yaradan'ının önünde boyun eğiyor. Belki de bu gençlerin tek boyun eğdiği yer burası. Günümüzde ne öğretmen, ne anne-baba, ne de boyun eğilesi otoritelere baş eğmeyen bir gençlikle karşı karşıya olduğumuz herkesçe aşikâr. Namaz kılan bu gençler ise bazı medya kuruluşlarında afişe ediliyor.

Gazetenin biri "Şeriat Mektebi" diye başlık atmış. Namaz kılan gençlere vurulmak istenen yaftanın ağırlığını hissedebiliyor musunuz?

Aslında bir yerde çok görmemek lazım bu dış güdümlü maneviyat ve milliyet yoksunu kalemşorlara. Onların güdümünde bulunduğu mihrakların memleketimizi nasıl bir hale sokmanın peşinde olduğu çok açık.

9 yaşında sigarayla, 12 yaşında esrarla, 15 yaşında içki ve kumarla tanışan, 17 yaşında öğretmenini döverek öldürebilecek düzeyde manyaklığın içine sokulması gereken bir gençlik meydana getirmektir bu insancıkların amacı.

Birçok noktada amaçlarına ulaştıkları da söylenebilir. Öğretmenin tehdit edilmediği, dövülmediği herhangi bir lise var mıdır memleketimizde? Veya öğrencilerinin en az birkaçının uyuşturucuyla tanışmadığı?

Ne yapmış Bağcılar Lisesi'nin öğrencileri? Yaradanlarının huzuruna çıkıp ibadet etmişler. Dua etmişler memleketleri, aileleri ve tüm Müslümanlar için. Bütün yamyamlıkları yapabilecekleri bir çağlarında Allah'ın önünde secde etmişler.

Kendi penceremden el sallıyorum Bağcılar Lisesi öğrencilerine. Helal olsun diyorum. Bu memleketin yamyamlıktan uzakta olan asıl geleceği sizlersiniz diyorum haykırarak. Annelerine babalarına teşekkür ediyorum böyle evlatlar yetiştirdikleri için. Hepimiz kendi penceremizden el sallayalım bu gençlerimize. Hep birlikte...[/b][/color]

-alıntı-

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Vuslat Yolcusu

Alıntı Yap
. Annelerine babalarına teşekkür ediyorum böyle evlatlar yetiştirdikleri için. Hepimiz kendi penceremizden el sallayalım bu gençlerimize. Hep birlikte :x