Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mücteba

Alıntı yapılan: tarihman - 29 Ekim 2011, 01:11:52
Uzun yıllar Doğu Bölgesi'nde hizmetleri omuzlayan Mustafa DAĞLI hocaefendi vefat etmiştir. Cenazesi bu gün (28 Ekim) Cuma Namazı'ndan sonra Kahrmanmaraş'ta defnedilmiştir. Hocamıza Cenab-ı hakktan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.
Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

İsra

Allah rahmet eylesin

Tuğra

Hz.Allah rahmet eylesin
〰〰〰〰🐠

selcuklu

Alıntı yapılan: tk1978 - 29 Ekim 2011, 01:28:37
Alıntı yapılan: racül - 19 Temmuz 2011, 02:49:59
Ratheim, Stuttgart, Bielefeld, Neuss, Recklinghausen sehirlerinde vazife yapan Fuad Balin Hocamiz bir kac saat önce hakkin rahmetine kavustular.
Yanina yoldas olacak Fatihalar, Yasini Serifler gönderelim...
Iyi tanirim degerli hocamizi. Dürüst, yardimsever ve Ehli SÜnnet cizkisinden sasmamis Almanyanin degerli Hocalarin´dan. Allah rahmetiyle muamele etsin vefeat eden din Kardeslerimizi.

Allahim sevenleriyle cennetinde kavustursun hocamiz nerde hizmetteydi hocam

tk1978

Stuttgart ve Bielefeld yillarin´dan tanirdim kendisini. Beraber cok yolculuk yapmis, bu vesile ile yakinen tanimis olduk. Disardan göründügü gibi olmayan, keza cok dürüst, taviz vermeyen hesap islerine son derece dikkat eden, hakki hakka teslim eden muhterem bir kisiligi var. Uzun zaman Kanser tedavis görüp, hakkin rahmetine, dava mensuplarinin yanina, kavusmus olduguna inaniyorum.
Ne mutlu ki, arkasin´dan bu sekilde anilip, hakkin rahmetine kavus mus olmasi. Hak teala bizleri´de sevdiklerimize kavusturacak insaAllah.
Arkamiz´dan bizim´de iyi kelam ederlerse ne mutlu bizlere.

Alıntı yapılan: selcuklu - 29 Ekim 2011, 02:54:05
Alıntı yapılan: tk1978 - 29 Ekim 2011, 01:28:37
Alıntı yapılan: racül - 19 Temmuz 2011, 02:49:59
Ratheim, Stuttgart, Bielefeld, Neuss, Recklinghausen sehirlerinde vazife yapan Fuad Balin Hocamiz bir kac saat önce hakkin rahmetine kavustular.
Yanina yoldas olacak Fatihalar, Yasini Serifler gönderelim...
Iyi tanirim degerli hocamizi. Dürüst, yardimsever ve Ehli SÜnnet cizkisinden sasmamis Almanyanin degerli Hocalarin´dan. Allah rahmetiyle muamele etsin vefeat eden din Kardeslerimizi.

Allahim sevenleriyle cennetinde kavustursun hocamiz nerde hizmetteydi hocam

Aslin´da bunda bir hayir var. Carsambayi-Persembeye baglayan gece Rüyamda(Allah hayra tebdil eylesin) Rahmetliyi gördüm. Sesini´de isittim. Telefonla görüsüyorduk kendisi ile, rüyamda.
Allah nasip etti, coluk cocuk düna 123 yasin(burdaki usule göre) Ruhuna ve diger ölmüslerimizin ruhlarina göndermis olduk. Simdi burda tekrar ismini görünce, haikaten gözlerim doldu. Buna yoruyorum ki simdi, demek okunanlar ulasmis yerlerin´ki, burda zati muhteremin ismini görmek, tekrar hatirlamama vesile oldu. Allah nasip ederse tabiki hep okumaya devam...
Diger Mümin kardeslerimizede, özellikle bu günlerde ölmüslere okumaya devam. Kendinize istediklerinizi, ümmeti muhammed icinde isteyin.
Allah bizleri huzurun´da mahcup etmesin.

selcuklu

Alıntı yapılan: tk1978 - 29 Ekim 2011, 03:12:22
Stuttgart ve Bielefeld yillarin´dan tanirdim kendisini. Beraber cok yolculuk yapmis, bu vesile ile yakinen tanimis olduk. Disardan göründügü gibi olmayan, keza cok dürüst, taviz vermeyen hesap islerine son derece dikkat eden, hakki hakka teslim eden muhterem bir kisiligi var. Uzun zaman Kanser tedavis görüp, hakkin rahmetine, dava mensuplarinin yanina, kavusmus olduguna inaniyorum.
Ne mutlu ki, arkasin´dan bu sekilde anilip, hakkin rahmetine kavus mus olmasi. Hak teala bizleri´de sevdiklerimize kavusturacak insaAllah.
Arkamiz´dan bizim´de iyi kelam ederlerse ne mutlu bizlere.

Amin

tk1978

Akyazı Orman köy yolu öz başer un fabrikası önünde dün meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan ve olay yerinde vefat eden. Baba Hasan Ürkan (62) ve oğul İsmail Ürkan (38) Cuma günü Şerefiye camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından Şerefiye köyü aile mezarlığına defin edildi.
Kazada ölen İsmail Ürkan ın sekiz yaşındaki şüheda ve dört yaşındaki sultan adlarındaki iki kızı balkondan babasının ve dedesinin tabutu olaydan habersiz bakmaları çevredeki yakınlarını duygulandırdı.Babasını ve abisini kaybeden İbrahim Ürkan ise taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta zorlandı.
Cenazeye Ürkan ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ölen Hasan Agbimiz Hafiz olup, her gün bir Kuran Hatim edebilen güzide Insanlar´dan olup, Evlatlari Süleyman Efendinin Kurslarinda hizmet alan ve veren kisilerdi.
Ruhlarin ve tüm ölmüslerin Ruhlarina 1 Fatiha 3 Ihlas okuyup gönderelim. Allah rahmet eylesin

selcuklu

InseAllah Allahim mekanlarini Cennet etsin

Mücteba

Alıntı yapılan: tk1978 - 29 Ekim 2011, 17:47:01
Akyazı Orman köy yolu öz başer un fabrikası önünde dün meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan ve olay yerinde vefat eden. Baba Hasan Ürkan (62) ve oğul İsmail Ürkan (38) Cuma günü Şerefiye camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından Şerefiye köyü aile mezarlığına defin edildi.
Kazada ölen İsmail Ürkan ın sekiz yaşındaki şüheda ve dört yaşındaki sultan adlarındaki iki kızı balkondan babasının ve dedesinin tabutu olaydan habersiz bakmaları çevredeki yakınlarını duygulandırdı.Babasını ve abisini kaybeden İbrahim Ürkan ise taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta zorlandı.
Cenazeye Ürkan ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ölen Hasan Agbimiz Hafiz olup, her gün bir Kuran Hatim edebilen güzide Insanlar´dan olup, Evlatlari Süleyman Efendinin Kurslarinda hizmet alan ve veren kisilerdi.
Ruhlarin ve tüm ölmüslerin Ruhlarina 1 Fatiha 3 Ihlas okuyup gönderelim. Allah rahmet eylesin

Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

tarihman

Bu sabah (7 Kasım) 07:00 sıralarında, aslen Balıkesir-Bigadiç ilçesinden olan, Beykoz-Çavuşbaşı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Doğru kardeşimiz geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kazada muhtereme eşleri Nevin Hanım ve küçük kızları Ebranur'da hayatını kaybetmiştir. Cenab-ı hakk rahmet etsin. Merhum Balıkesir Tepebaşı'nda lise, Burdur-Çamlıca'da da üniversite öğrenimini tamamlamıştı. Kuran hizmetlerinde aktif rol alıyordu. Kuran-ı Kerim ahirette yoldaşı olur inşAllah...

mazhar

Allah rahmet etsin.Geride kalan ailesine, Allah'tan sabır dilerim.

selcuklu

Alıntı yapılan: mazhar - 08 Kasım 2011, 01:31:48

tk1978

Allah Rahmet eylesin. Iniyoruz ki, Kuranin bir Harfine hizmet edene, Allahüteala karsiligini verecek´dir biiznillah...

İsra

Alıntı yapılan: mazhar - 08 Kasım 2011, 01:31:48

Mücteba

Alıntı yapılan: tarihman - 08 Kasım 2011, 01:03:39
Bu sabah (7 Kasım) 07:00 sıralarında, aslen Balıkesir-Bigadiç ilçesinden olan, Beykoz-Çavuşbaşı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Doğru kardeşimiz geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kazada muhtereme eşleri Nevin Hanım ve küçük kızları Ebranur'da hayatını kaybetmiştir. Cenab-ı hakk rahmet etsin. Merhum Balıkesir Tepebaşı'nda lise, Burdur-Çamlıca'da da üniversite öğrenimini tamamlamıştı. Kuran hizmetlerinde aktif rol alıyordu. Kuran-ı Kerim ahirette yoldaşı olur inşAllah...

Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.