Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuğra

Hz Allah Rahmet Eylesin, hocalarımıza da acil şifalar inşAllah..
〰〰〰〰🐠

İsra

Alıntı yapılan: Tuğra - 18 Ağustos 2011, 00:18:52

mazhar

Etimesut de ve çukurca da vefat eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Yarlılarımıza da Yüce rabbimden şifalar dilerim.Geride kalanlara Allah'u Teala sabır versin.

antepli

Alıntı yapılan: mazhar - 18 Ağustos 2011, 08:29:48
Etimesut de ve çukurca da vefat eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Yarlılarımıza da Yüce rabbimden şifalar dilerim.Geride kalanlara Allah'u Teala sabır versin.

Amin Amin  Amin
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

mardin

şehidimize rahmed.hoca efendilere acil şifalar niyaz ederiz..mübarek ay hürmetine...
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

Mücteba

Merhum Hasan ÜSTÜNEL Abimizin cenaze namazı, dün öğle namazını mütakip görenleri; "bize de böyle bir ölüm nasip et" dedirten, kemiyeti ve keyfiyeti oldukça yüksek olan bir cemaatin iştirakiyle kılındı. Çok daha büyük bir cemaatin iştirakiyle Çimşit mezarlğında defnedildi.

Cenab-ı Hak Rahmeti ile muamelede bulunsun. Amin.

efsanef

bütün şehidlerimize C.Hak gani gani rahmet eylesin.

BT 857

LA TENSENA

Mücteba

Yaralı olan hocalarımızdan biri taburcu olmuş, diğerinin durumu iyi tedavisi devam ediyor.

omur

Alıntı yapılan: Tuğra - 18 Ağustos 2011, 00:18:52

selcuklu

bir kardesimiz birde Kafiye okuyan oglan talebelerimiz sirbistanda sehit oldular  baba ve kardesleride yarali dualarimizi bekliyorlar

Mücteba

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.
Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret; yaralılarımıza acil şifalar diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.

mazhar

Ölen kardeşlerimize Allah 'tan rahmet dilerim.Yaralılara da Rabbimizden acil şifalar diliyorum.Yakınlarına Allah sabırlar versin.

tarihman

Uzun yıllar Doğu Bölgesi'nde hizmetleri omuzlayan Mustafa DAĞLI hocaefendi vefat etmiştir. Cenazesi bu gün (28 Ekim) Cuma Namazı'ndan sonra Kahrmanmaraş'ta defnedilmiştir. Hocamıza Cenab-ı hakktan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

tk1978

Alıntı yapılan: racül - 19 Temmuz 2011, 02:49:59
Ratheim, Stuttgart, Bielefeld, Neuss, Recklinghausen sehirlerinde vazife yapan Fuad Balin Hocamiz bir kac saat önce hakkin rahmetine kavustular.
Yanina yoldas olacak Fatihalar, Yasini Serifler gönderelim...
Iyi tanirim degerli hocamizi. Dürüst, yardimsever ve Ehli SÜnnet cizkisinden sasmamis Almanyanin degerli Hocalarin´dan. Allah rahmetiyle muamele etsin vefeat eden din Kardeslerimizi.