Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mardin

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.
Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

ihvan

Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.

1 fatiha 3 ihlasi şerif...

fuba30

Allah Rahmet eylesin gece haberini aldim ins hak cenneti ile müjdelenenlerdendir.herkes tanir kendisini Allah razi olsun hocamdan iyi tanisirdik.talebelerimiz ile ins bir hatim indirecegiz.

Miftahulkuluub

Cenab-ı Hak Rahmeti ile muamelede bulunsun.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

tarihman

gülçiçek

Alıntı yapılan: Rahmani - 19 Temmuz 2011, 09:54:20
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Mekanı Cennet olsun .
mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

İsra

Allah rahtmet eylesin

eginli

almanyanin cesitli sehirlerinde görev yapan fuat balin hoca efendi sali günü hakkin rahmetine kavusmustur... kendine Allah (c.c.) dah rahmet ailesine ve sevenlerine sabirlar dilerim...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

Mücteba

Niyetleri Rıza-ı Bâri olan üç hizmet erimiz elim bir trafik kazası geçirmiş olup Etimesgut-Emirler eşrafından Hasan ÜSTÜNEL abimiz vefat etmiştir, iki hocaefendi de ağır yaralıdır. Yarın (17 Ağustos 2011 Çarşamba günü) Emirlerde öğle namazına mütakip cenaze namazı kılınıp Sincan-Çimşit mezarlığına defnedilecektir.

Müsait olan arkadaşlar 1 Yasin-i Şerif, olmayanlar 1 Fatiha 3 İhlas-ı Şerif okuyup hediye ediverirse memnun oluruz.

Yaralılarımız için dualarınızı eksik etmeyiniz.

tarihman

Alıntı yapılan: Mücteba - 17 Ağustos 2011, 03:37:07
Niyetleri Rıza-ı Bâri olan üç hizmet erimiz elim bir trafik kazası geçirmiş olup Etimesgut-Emirler eşrafından Hasan ÜSTÜNEL abimiz vefat etmiştir, iki hocaefendi de ağır yaralıdır. Yarın (17 Ağustos 2011 Çarşamba günü) Emirlerde öğle namazına mütakip cenaze namazı kılınıp Sincan-Çimşit mezarlığına defnedilecektir.

Müsait olan arkadaşlar 1 Yasin-i Şerif, olmayanlar 1 Fatiha 3 İhlas-ı Şerif okuyup hediye ediverirse memnun oluruz.

Yaralılarımız için dualarınızı eksik etmeyiniz.

Alıntı yapılan: Mücteba - 17 Ağustos 2011, 03:37:07

Amin...

selcuklu

Mekani Cennet Allah geride kalanlara sabir hocalarimiza sifa versin inseAllah okuruz

ihvan

şehidimize rahmed.hoca efendilere acil şifalar niyaz ederiz..mübarek ay hürmetine...

zaman_1453

Alıntı yapılan: ihvan - 17 Ağustos 2011, 15:16:39
şehidimize rahmed.hoca efendilere acil şifalar niyaz ederiz..mübarek ay hürmetine...