Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

Alıntı yapılan: tarihman - 08 Mart 2011, 12:03:54
www.kurecibeldesi.com adresinde güzel hatıralar paylaşan Ahmet Oruç hocaefendi 5 Mart 2011 tarihinde kalp krizi soncu vefat etmiştir. Cenab-ı Hakktan rahmet niyaz ederiz.
..huda rahmet eylesin..bu vesileyle.sitesinde  gençliğimizn hocaefendilerini resimdede olsa görme fırsatı oldu...hatıraları  okurken,de bir başaka duygulandık...eskimeyen heyacanları.

Mücteba

www.kurecibeldesi.com adresinde güzel hatıralar paylaşan Ahmet Oruç hocaefendi 5 Mart 2011 tarihinde kalp krizi soncu vefat etmiştir. Cenab-ı Hakktan rahmet niyaz ederiz.

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Yazılarını takip edip, birçok kardeşimizle paylaştığım oldukça dolu bir Ağabeyimizdi.
Ahmet ORUÇ ağabey gibileri çok yetişmiyor bu topraklarda.

Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.

uykucu

Alıntı yapılan: Mücteba - 08 Mart 2011, 13:16:24

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Yazılarını takip edip, birçok kardeşimizle paylaştığım oldukça dolu bir Ağabeyimizdi.
Ahmet ORUÇ ağabey gibileri çok yetişmiyor bu topraklarda.

Cenab-ı Erhamü’r-rahimin’den rahmet ve mağfiret diler; yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.

selcuklu

racül

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Hatiralarini merakla okuyordum.
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Tuğra

Hz.Allah rahmet eylesin
〰〰〰〰🐠

İsra

Günbatımı

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Allah c.c. rahmet eylesin...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

mazlum

Alıntı yapılan: Günbatımı - 09 Mart 2011, 21:40:43
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Allah c.c. rahmet eylesin...
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

tarihman

Dün (8 Nisan) silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Naci Şahin Kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar diliyorum. Merhum Naci ile bir sene ara ile aynı yurtta kalmışız. Kendisini gıyaben tanıyordum. Üzüntümüz büyüktür.

selcuklu

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Tuğra

Hz. Allah Rahmet Eylesin, ailesine kolaylık versin.
〰〰〰〰🐠

Mücteba

Alıntı yapılan: tarihman - 09 Nisan 2011, 22:35:54
Dün (8 Nisan) silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Naci Şahin Kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar diliyorum. Merhum Naci ile bir sene ara ile aynı yurtta kalmışız. Kendisini gıyaben tanıyordum. Üzüntümüz büyüktür.

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.

mazhar

Allah Rahmet etsin...
Geride kalanlara ve yüce Rabbim den sabır dilerim