Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarihman

Alıntı yapılan: Himmet - 12 Şubat 2011, 19:24:08
Alıntı yapılan: gülçiçek - 11 Şubat 2011, 15:03:38
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin.
ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .
yeni diyorum çünkü benim için daha şimdi olmuş gibi.

Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Yaklaşık üç yıl önce bizde oğlumuzu kaybettik.Rabbimiz hiç kimseye bu acıları tattırmasın.Hele ki evladının vefat edeceğini bilerek o anı beklemek her acıya bedelmiş.Sizin ki daha zor dört yaşındaymış ve çok yeni.Hz. Allah sabretme gücü ihsan eylesin.Rabbimiz çok büyük.Verdiğinde de hayır var, aldığındada hayır var.

RABBİMİZ sabrı cemil ihsan eysin.Yüreğinize ferahlık ve huzur versin.H.Ş. lerde de müjdelendiği üzere Cennet-ü Ala nın kapısında inşaAllah o sizi bekliyor bunu hiç unutmayın.

sizin de başınız sağ olsun. Duymuştum ama, bir türlü sorma cesaretini elde edememiştim. İnanın çok üzüldüm.

cennet_nuru

Alıntı yapılan: Günbatımı - 14 Şubat 2011, 16:18:45
Allah c.c. sabır ve metanet ihsan eylesin Gülçiçek kardeşim... Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın! Ateş düştüğü yeri yakar, çok şükür ki imanımız bize böyle zamanlarda güç veriyor, Rabb'im yar ve yardımcınız olsun... Amin!
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

selcuklu

Alıntı yapılan: gülçiçek - 11 Şubat 2011, 15:03:38
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin.
ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .
yeni diyorum çünkü benim için daha şimdi olmuş gibi.

Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Yaklaşık üç yıl önce bizde oğlumuzu kaybettik.Rabbimiz hiç kimseye bu acıları tattırmasın.Hele ki evladının vefat edeceğini bilerek o anı beklemek her acıya bedelmiş.Sizin ki daha zor dört yaşındaymış ve çok yeni.Hz. Allah sabretme gücü ihsan eylesin.Rabbimiz çok büyük.Verdiğinde de hayır var, aldığındada hayır var.

RABBİMİZ sabrı cemil ihsan eysin.Yüreğinize ferahlık ve huzur versin.H.Ş. lerde de müjdelendiği üzere Cennet-ü Ala nın kapısında inşaAllah o sizi bekliyor bunu hiç unutmayın.

Günbatımı

Himmet kardeşim, sizin de acınızı tazelemek gibi olmasın ama; Rabb'im size de sabırlar ihsan eylesin... Gülçiçek kardeşimiz için yazdıklarımı aynen size de iletiyorum...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

münzir

..Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Yaklaşık üç yıl önce bizde oğlumuzu kaybettik.Rabbimiz hiç kimseye bu acıları tattırmasın.Hele ki evladının vefat edeceğini bilerek o anı beklemek her acıya bedelmiş...

Yüce Mevlam sizlere de sabrı cemil ve ecri cezil lütfediverip, cennetinde buluşturuversin..
Dışımız halk ile,
İçimiz Hak ile.

İsra

Allah rahmet eylesin.

rahmani, gülçiçek,himmet cenab-ı hak sabır versin

mazlum

Sadakat Ailesinin bir üyesi olarak , Sadakat Formunu vesile kılarak .
Sayın eski .Başbakan Prof Dr .Nejmettin Erbakanın Vefatı dolayısıyla baş saglıgı dileriz
Ayilesine ve sevenlerine .İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

insirah

Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin.
Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn-Ankebut Suresi
Hayat başladığı noktaya, bittiğinde geri döner! Hayatta her şey noktayla başlar, noktayla biter... Sümeyra Denizli

aydeniz

Alıntı yapılan: Rahmani - 28 Şubat 2011, 04:14:01
Sadakat Ailesinin bir üyesi olarak , Sadakat Formunu vesile kılarak .
Sayın eski .Başbakan Prof Dr .Necmettin Erbakanın Vefatı dolayısıyla baş saglıgı dileriz
Ailesine ve sevenlerine .İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

müjde_ci

başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin mevlam günahlarını bağışlayıp cennetıne koyduğu kullarından eylesin
pırlantanın kıymetini hamal yükün kıymetini sarraf takdir edecekse pintiler zengin, arsızlar muteber,ciğersizler kahraman, başlar ayak,ayaklarda baş olmuş demektir

Günbatımı

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn... Allah c.c. rahmet eylesin... Amin.
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

uykucu

Alıntı yapılan: Günbatımı - 28 Şubat 2011, 17:58:50
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn... Allah c.c. rahmet eylesin... Amin.

tarihman

www.kurecibeldesi.com adresinde güzel hatıralar paylaşan Ahmet Oruç hocaefendi 5 Mart 2011 tarihinde kalp krizi soncu vefat etmiştir. Cenab-ı Hakktan rahmet niyaz ederiz.

Fatihan

Alıntı yapılan: tarihman - 08 Mart 2011, 12:03:54
www.kurecibeldesi.com adresinde güzel hatıralar paylaşan Ahmet Oruç hocaefendi 5 Mart 2011 tarihinde kalp krizi soncu vefat etmiştir. Cenab-ı Hakktan rahmet niyaz ederiz.

Allah rahmetiyle muamele buyursun.Kendisinden mail yoluyla çok istifademiz oldu, dolu dolu bilgisi olan birisiydi.

teksir

Allah rahmet eylesin taksiratini af eylesin
atilma dur, suhan-i ehl-i hali anlamadan
cevaba etme tasaddi suali anlamadan.
                                                 naci!