Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Günbatımı

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatüh.  İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Allah c.c. rahmet eylesin, kalanlara sabırlar ihsan eylesin... Amin.
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

Tuğra

Alıntı yapılan: Rahmani - 10 Şubat 2011, 13:08:00
Sevgili Kardeş'lerimiz Cümleniz üzerine Allahın selamı rahmeti bereketi Daim olsun İnşAllah .
Her nekadar burda yüz yüze taniş masakta , gönül bagı kurduk ve bu , kardeşinizin az önce cok yakınının vefaat haberi geldi , Tabi biz gurtete olunca bu haberin acısıda başka oluyor , İnna lillahi ve innaileyhi raciun . Tr de iznikte öglen namazına mütakib ,
Topraga verilecek . Dualarınız inşaAllah ulaşır hepinizden H.z Allah Razı olsun .
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve beratatuhu .

Hz Allah rahmet eylesin
〰〰〰〰🐠

enfa

Hz. Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

aydeniz

Mekanı cennet olsun,Allah sabırlar versin.

gülçiçek

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin.
ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .
yeni diyorum çünkü benim için daha şimdi olmuş gibi.
mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

byzzmbk

hz Allah rahmet eylesin yakınlarına sabrı cemil eylesin
Hayal gücü ruhun gözüdür.......

aydeniz

Rabbim sabırlar versin gülçiçek kardeşim,ahirette yavrunuzu size şefaatçi kılsın inşaAllah,avatar resminin oğlunuz olduğunu demeyin sakın..

Himmet

hz.Mevlamız vefat eden tüm mümin ve mümine kardeşlerimize rahmet eyleyip yakınlarına da sabır ihsan eylesin.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

gülçiçek

Alıntı yapılan: aydeniz - 11 Şubat 2011, 19:11:51
Rabbim sabırlar versin gülçiçek kardeşim,ahirette yavrunuzu size şefaatçi kılsın inşaAllah,avatar resminin oğlunuz olduğunu demeyin sakın..
Allah razı olsun. Evet cennet kuşu o şimdi
mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

münzir

Yüce Mevlam sabr-ı cemil ve ecri cezil ihsan buyuruversin. Geçen dersimizde Sevgili Peygamberimizin de erkek çocuklarını çok küçüklerken kaybettiğini işlemiştik..
Dışımız halk ile,
İçimiz Hak ile.

mazlum

Cümlenizden H.z Allah Razı ve menmun olsun .
Hakikaten Bu güzel didekleriniz Taziyeleriniz , İnsana Böyle gününde huzur veriyor .
H.z Allah Birligimizi Dirliğimizi bozmasın .

Rabbim  Sizede sabırlar versin gülçiçek kardeşim,ahirette yavrunuzu size şefaatçi kılsın .

Evlat acısı Kolay degil biliriz . Ama İnanki Bağzan Ğayıptan yüzleri gülü verir onların ,
Anna ve Baba'larına . Oda ayrı bir Rahmettir .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

Tuğra

Alıntı yapılan: gülçiçek - 11 Şubat 2011, 15:03:38
ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .

Hz Allah Rahmet etsin kardeşim, sizlere de huzur ve ferahlık versin inşAllah.
〰〰〰〰🐠

Himmet

ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .

Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Yaklaşık üç yıl önce bizde oğlumuzu kaybettik.Rabbimiz hiç kimseye bu acıları tattırmasın.Hele ki evladının vefat edeceğini bilerek o anı beklemek her acıya bedelmiş.Sizin ki daha zor dört yaşındaymış ve çok yeni.Hz. Allah sabretme gücü ihsan eylesin.Rabbimiz çok büyük.Verdiğinde de hayır var, aldığındada hayır var.

RABBİMİZ sabrı cemil ihsan eysin.Yüreğinize ferahlık ve huzur versin.H.Ş. lerde de müjdelendiği üzere Cennet-ü Ala nın kapısında inşaAllah o sizi bekliyor bunu hiç unutmayın.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

Günbatımı

Allah c.c. sabır ve metanet ihsan eylesin Gülçiçek kardeşim... Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın! Ateş düştüğü yeri yakar, çok şükür ki imanımız bize böyle zamanlarda güç veriyor, Rabb'im yar ve yardımcınız olsun... Amin!
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

tarihman

ölüm ayrılığı çok zor  bu acıyı bizde yeni yaşadık dörtbuçuk ay önce 4 yaşındaki biricik yavrumuzu trafik kazasında kaybettik .

Cenab-ı Hakk sizlere sabırlar ihsan eylesin. Çok zor olduğunu yakın çevrdemden biliyorum. Yıllar önce genç yaşta dayımın oğlunu ve teyzemin kızını kaybetmiştik. Teyzemin kızı henüz 15 yaşında bir Kuran talebesi idi... Cenab-ı Hakk kimseyi evlad acısı ile imtihan etmesin.