Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Hz. Allah Rahmet Eylesin
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

omur

gülçiçek

mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

tarihman

Bu gün (30 Kasım 2010) teyzemi kaybettik. 15 yıldan beri füyuzat-ı ilahi ile meşguldü. 50 yaşından sonra Kuran-ı Kerim'e öğrenmek nasip olmuştu. Hayatının son günlerine kadar Kur'an Kerim hizmetlerine kendisine dert ediyordu. İlerlemiş hastalığına rağmen bir ay önce, hatm-i hacegan katıldığına şahit olmuştum. Sizden dua rica ediyorum. İnşAllah teyzemizi ve bütün ümmet-i muhammedi cenneti ve cemali ile buluşturur..

Mücteba

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

selcuklu

Alıntı yapılan: Mücteba - 30 Kasım 2010, 19:20:13
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Mekani cennet olsun Peygamberimize komsu olsun geride kalanlarada Allahim sabir versin

İsra

Alıntı yapılan: tarihman - 30 Kasım 2010, 19:00:51
Bu gün (30 Kasım 2010) teyzemi kaybettik. 15 yıldan beri füyuzat-ı ilahi ile meşguldü. 50 yaşından sonra Kuran-ı Kerim'e öğrenmek nasip olmuştu. Hayatının son günlerine kadar Kur'an Kerim hizmetlerine kendisine dert ediyordu. İlerlemiş hastalığına rağmen bir ay önce, hatm-i hacegan katıldığına şahit olmuştum. Sizden dua rica ediyorum. İnşAllah teyzemizi ve bütün ümmet-i muhammedi cenneti ve cemali ile buluşturur..

Allah rahmet eylesin

Günbatımı

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Allah c.c. rahmet eylesin, mekanı cennet-i âlâ olsun inşaAllah...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

müjde_ci

Allah rahmet eylesin
mevlam gerıde kalanlara sabır versin inşAllah
pırlantanın kıymetini hamal yükün kıymetini sarraf takdir edecekse pintiler zengin, arsızlar muteber,ciğersizler kahraman, başlar ayak,ayaklarda baş olmuş demektir

mazlum

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Mevlam Rahmetiyle muamele eylesin .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

Tuğra

Hz. Allah rahmet eylesin
〰〰〰〰🐠

Fatihan

Hz. Allah rahmetiyle muamele buyursun, büyüklerimizin şefeatlerine nail olsun inşAllah.

Ay Iıığı

Amin, Hz. Allah rahmet eylesin.

sakincan

Alıntı yapılan: Fatihan - 30 Kasım 2010, 23:56:07
Hz. Allah rahmetiyle muamele buyursun, büyüklerimizin şefeatlerine nail olsun inşAllah.
Bu akşam gül koydum yastığımın kenarına...
belki gelirsin rüyama...
benim için olmaz bilirim.......
gülün hatırına..

Lika

Alıntı yapılan: Fatihan - 30 Kasım 2010, 23:56:07
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim